Nurullah Cahan; "Her Şey Çocuklarımızın Geleceği İçin" - Son Dakika
Yerel

Nurullah Cahan; "Her Şey Çocuklarımızın Geleceği İçin"

Nurullah Cahan; "Her Şey Çocuklarımızın Geleceği İçin"

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’ta yapılacak her projenin gelecek nesillerin mutlu olacağı bir kentin temelleri olacağını bildirdi.

22.07.2014 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak'ta yapılacak her projenin gelecek nesillerin mutlu olacağı bir kentin temelleri olacağını bildirdi.

Uşak'ta çok kısa sürede planladıkları projelerin alt yapıları adına önemli gelişmeler kaydettiklerini aktaran Cahan, çalışmaların gelecek kuşakların da kullanacağı ve rahat edeceği yapıda olduğunu iletti. Yeni neslin Uşak'ı sevmesini değerli bulduklarını ileten Cahan, "İlimizde her anlamı ile gelişimi çok önemlidir. Biz mutlak kentte yaşayan herkesin mutlu olması için çalışmalarımızı yapmaktayız. Özellikle yeni neslin Uşak'ta daha mutlu olması ve kalması için projelerimizi hazırlamaktayız. Bunun için yeni yaşam alanlarının yanında cazibe merkezi hedefi ile emin adımlar ile yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Akılcı projeler ile bu hedefe ulaşacaklarına inandıklarının altını çizen Cahan, yakın zamanda yükselmeye başlayacak çalışmaların ne kadar isabetli çalışmalar olacağını göstereceğine dikkat çekti. Belediyenin her projesini günü birlik değil, geleceğe yatırım yapacak şekilde düzenlediğini dile getiren Cahan, "Biz her ne kadar kentimizin güzelleşmesini hedeflesek de yapacağımız çalışmalarda gelecek nesilleri de düşünüyoruz. Bunu asli vazifelerimizden birisi olarak görüyoruz. Yeni kuşakların mutlu olacağı bir şehir bırakmak bizlerin görevidir. Biz belediyecilik anlamında ne gerekiyorsa sonuna kadar yapacağız" şeklinde konuştu. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nurullah Cahan; 'Her Şey Çocuklarımızın Geleceği İçin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement