Nusaybin Bölge Trafik Denetleme Müdürlüğü'ne Saldırı - Son Dakika
Güncel

Nusaybin Bölge Trafik Denetleme Müdürlüğü'ne Saldırı

Nusaybin Bölge Trafik Denetleme Müdürlüğü\'ne Saldırı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bulunan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne teröristlerce ateş açılıp, patlayıcılarla saldırı düzenlendi; 5 polis yaralandı.

26.07.2015 23:23  Güncelleme: 07:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne akşam saatlerinde uzun namlulu silahlar ve patlayıcılarla saldırı düzenlendi. 5 polis memurunun yaralandığı olaydan sonra kaçan saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

ARAÇTAN ATEŞ AÇTILAR, EL YAPIMI BOMBA ATTILAR

Nusaybin İpek Yolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, akşam saat 22.50 sıralarında kimliği belirsiz kişilerin uzun namlulu silah ve patlayıcılarla saldırı düzenlendi. İpek Yolu'ndan geçen ve henüz sürücüsü ile plakası belirlenemeyen araçtan uzun namlulu silahlarla açan saldırganlar, el yapımı patlayıcılarla da Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne saldırı gerçekleştirdikten sonra hızla olay yerinden uzaklaştı.

5 POLİS YARALANDI

Açılan ateş ve atılan patlayıcıların patlaması sonucu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları, Mustafa Ceylan, Güven Candan, Mustafa Kemal Öztürk, İbrahim Ersoy ve Abullah Akbulut yaralandı. Yaralı polisler, olay yerine gelen ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı polis memurlarının durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kaçan saldırganların yakalanması amacıyla operasyon başlatıldı.

YASA DIŞI GÖSTERİLER SÜRÜYOR!

Öte yandan ilçe merkezi ile bağlı mahallelerde, akşam saat 20.00'da, PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarına yönelik hava saldırısını protesto etmek isteyen PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin başlattığı yasadışı gösteriler sürüyor. İlçe merkezinde polis, bağlı mahallelerde ise jandarma ekiplerine molotof kokteyli, havai fişekle saldıran göstericilere güvenlik güçleri de tazyikli su ve gaz bombalarıyla müdahale etti.

İlçe merkezindeki Devrim Mahallesi Hastan Köprüsü ützerinde yolu trafiğe kapatan YDG-H üyleri ile polis arasında çatışmalar yaşandı. Uzun süren çatışmalar sonrası göstericiler mahalle arasına kaçarken, cadde trafiğe açıldı.

İpek Yolu'nu da yaklaşık yarım saat trafiğe kapatan göstericiler, jandarma ekiplerinin müdahalesi sonucu dağıldı. Göstericiler ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmalar yer yer devam ediyor.

VAN'DA POLİS ARACINA SALDIRI

Öte yandan Van'ın Hacıbekir Mahallesi'nde yapılan gösterilere müdahale etmeye giden polisin zırhlı aracına, teröristlerce ateş açıldı.

Saldırıda ölen ve yaralanan olmazken, polis çevrede geniş çaplı operasyon başlattı.

Van'ın Hacıbekir Mahallesi'nde saat 21.30 sıralarında yola barikat kurarak Kuzey Irak'taki PKK kamplarının bombalanmasını protesto eden gruba, polis müdahalede bulundu. Çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği Hacıbekir Mahallesi'nde toplanan protestocu gruplar, göz yaşartıcı bomba kullanılarak dağıtılmaya çalışılırken, bu sırada polisin zırhlı aracına da silahla ateş açıldı. Nereden geldiği belli olmayan kurşun, zıhlı aracın ön camını patlatırken, olayda ölen ve yaralanan olmadı. Yapılan silahlı saldırı sonrası polis Hacıbekir Mahallesi'nde geniş çaplı operasyon başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nusaybin Bölge Trafik Denetleme Müdürlüğü'ne Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (109)

  • ne var: Dini imanı olmayanin cennet cehennemi mi düşünecek imansiz bunlar 136 27 Yanıtla
  • sadece: Sinsice hayin ce kalleşce yapar kaçarsınız siz sadece terörist olursunuz başka bildiğiniz yok çünkü 123 30 Yanıtla
  • DOĞRU HARBİ: BUNLARIN VE YABANCI GÜÇLERİN DERDİ HEDEF 2023 ÇE TÜRKİYEYİ ULAŞTIMAMAK 90 48 Yanıtla
  • t.c vatandaşı: ALLAH ın adaletinden hiç kimse kaçamıcak RABBİM bilen ve gözetendir. Herkes sonunda yerini bulacak vatan hainleri pkk isid esad israil hepsi hesap verecek.. 108 27 Yanıtla
  • mahmut: terorun her turlusune lanet olsun,yasasin baris kardeslik 123 9 Yanıtla
  • Urfa: Koltuk için erken seçim için millete zarar vermekten başka ne yapıyorsunuz allah aşkına 59 54 Yanıtla
    Savas: Olum sen serefsizsin devletin cumhurbaşkanı na laf söyleme şerefsiz hayin 7 7 Emice: Mal oğlu malsın sen. Türk müş. Türk gibi konuş o zaman. Terbiyesiz. 0 1 Beko: Allah seni kahretsin 0 1
  • ERBAA: EYYYY VATANDAŞ SOLDAN UZAK DURUN DİYE BURDAN HEP YAZİYORUM...BAK ANALAR,BABALAR AĞLIYOR... SURUCTA 32 GENÇ SOL BEYNAMAZLARİN YÜZÜNDEN PİSİ PİSİNE GİTDİ...GERÇİ İYİ OLDU,TERÖRE YARDİMA GİDİYORLARDİ....HAİNLİK YAPANİN ALLAH BELASİNİ BÖYLE VERİR.....DİKKAT EDİN VATANA,MİLLETE,BAYRAĞA, DİNİMİZE....ASKERİMİZE,POLİSİMİZE HEP ZARAR VERENLER SOL HAİNLERDİR...BU SOLCULARDAN YANİ....CHP VE HDP DEN GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM UZAK DURUN..COCUKLARİNİZİ,YAKİNLARİNİZİ UYARİN BUNLARA YAKLASMASİNLAR..BUNLAR HAİNDİR,SARAPCİDİR,ESRARCİDİR...BUNLAR BEYNAMAZDİR...BU SOLCULAR GENELDE KRODAN,ALEVİDEN,ALEVİ KİZİLBASİNDAN,ERMENİDEN,DİNSİZLERDEN OLUSUR......BUNLARA SELAM BİLE VERMEYİN...İNANİN PİŞMAN OLMAZSİNİZ.. 21 82 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement