Son dakika Nusaybin haberleri, Nusaybin son dakika, son dakika Nusaybin

Son Dakika Nusaybin Haberleri

  • Mardin Nusaybin'de 10 kilo 600 gram esrar ele geçirildi
    13:38 Mardin Nusaybin'de 10 kilo 600 gram esrar ele geçirildi

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulmak istenen bir araç, kaçmaya çalışarak terk edildi. Araçta yapılan aramada, 10 kilo 600 gram esrar, şarjör ve 16 fişek ele geçirildi. Sürücünün yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

  • Nusaybin'de 10 Kilo 600 Gram Esrar Ele Geçirildi
    11:49 Nusaybin'de 10 Kilo 600 Gram Esrar Ele Geçirildi

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulmak istenen bir araçta yapılan aramada, 10 kilo 600 gram esrar, şarjör ve 16 fişek ele geçirildi. Sürücünün yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

  • Nusaybin'de motosiklet kazası: 1'i ağır, 2 yaralı
    17 Mar Nusaybin'de motosiklet kazası: 1'i ağır, 2 yaralı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen motosiklet kazasında 1'i ağır, 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar Nusaybin Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Nusaybin'de Minibüs Çocuğa Çarptı
    15 Mar Nusaybin'de Minibüs Çocuğa Çarptı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen çocuk, plakası belirlenemeyen minibüsün çarpması sonucu yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Erdoğan'ın koruma ekibinin kazasından acı haber: 1 polis daha şehit oldu
    14 Mar Erdoğan'ın koruma ekibinin kazasından acı haber: 1 polis daha şehit oldu

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibinin Şırnak'ta geçirdiği trafik kazasında yaralanan 1 polis daha şehit oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şehit olan polisin isminin İlker Duran olduğunu bildirdi.

  • Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde konuştu: (2)
    13 Mar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde konuştu: (2)

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkese hizmet etmek görevimizdir.

  • Diyarbakır, Batman, Mardin ve Siirt'teki OSB'lere yatırımcılar sıraya girdi
    12 Mar Diyarbakır, Batman, Mardin ve Siirt'teki OSB'lere yatırımcılar sıraya girdi

    Diyarbakır, Batman, Mardin ve Siirt'teki organize sanayi bölgelerine (OSB) yatırım yapmak isteyen girişimciler yer tahsisi için sırada bekliyor. Bölgenin genç nüfusu, Orta Doğu pazarına ulaşım kolaylığı, verimli toprakları ve turizm potansiyeli yatırımcılar için cazibe merkezi haline geldi. OSB'lere olan ilgi her geçen gün artıyor ve yeni OSB'ler kuruluyor.

  • Mardin'de görev yapan Mehmetçik, sınırda iftarını komutanlarıyla yaptı
    11 Mar Mardin'de görev yapan Mehmetçik, sınırda iftarını komutanlarıyla yaptı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde sınır hattının sıfır noktasında görev yapan Mehmetçik, ramazan ayında da aynı özenle vatanı savunmasını sürdürüyor. Karakolda iftarını komutanlarıyla yapan askerler, hem sınırı koruyor hem de maneviyatlarını yaşatıyor. Kahraman Mehmetçik, vatandaşların huzur içinde ramazan geçirmesini sağlıyor.

  • Nusaybin'de otobüs evin bahçe duvarına çarptı
    11 Mar Nusaybin'de otobüs evin bahçe duvarına çarptı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir yolcu otobüsü, sürücünün kontrolünden çıkarak bir evin bahçe duvarına ve ağaçlara çarptı. Kazada yaralanan olmazken, otobüste hasar meydana geldi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı ve olayla ilgili inceleme devam ediyor.

  • Yolcu otobüsü kontrolden çıkıp evin bahçesine girdi
    10 Mar Yolcu otobüsü kontrolden çıkıp evin bahçesine girdi

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde seyir halinde olan bir yolcu otobüsü, sürücüsünün kontrolünden çıkarak bir evin bahçesine girdi. Kazada yaralanan olmazken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Üsteğmen Muhammed Ali Yıldırım, Erzurum'da toprağa verildi
    09 Mar Üsteğmen Muhammed Ali Yıldırım, Erzurum'da toprağa verildi

    Siirt'te motosikletiyle bariyere çarparak hayatını kaybeden Mardin Nusaybin Jandarma Karakol Komutanı üsteğmen Muhammed Ali Yıldırım, Erzurum'da düzenlenen törenle toprağa verildi. Cenaze namazına Vali Mustafa Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, yakınları ve askerler katıldı. Yıldırım'ın kaza sonucu hayatını kaybettiği olayda ağır yaralandığı ve hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

  • Mardin'de PKK'lı teröristlerce katledilen 8 kişi için anma töreni düzenlendi
    07 Mar Mardin'de PKK'lı teröristlerce katledilen 8 kişi için anma töreni düzenlendi

    Mardin'in Nusaybin ilçesine bağlı Açıkyol Mahallesi'nde 7 Mart 1987'de PKK'lı teröristlerce katledilen 8 kişi için anma töreni düzenlendi.

  • Nusaybin'de PKK tarafından katledilen şehitler için anma töreni düzenlendi
    07 Mar Nusaybin'de PKK tarafından katledilen şehitler için anma töreni düzenlendi

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde 37 yıl önce PKK'lılar tarafından şehit edilen 6'sı çocuk 8 kişi için anma töreni yapıldı. Törende konuşan yetkililer, terör örgütü PKK'nın bölgeye verdiği zararı vurgulayarak, mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

  • Bölücü Terör Örgütüne Ait Mağaralar ve Sığınaklar İmha Edildi
    06 Mar Bölücü Terör Örgütüne Ait Mağaralar ve Sığınaklar İmha Edildi

    Bozdoğan-8 operasyonları kapsamında Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin kış aylarında eylem yapmak amacıyla kullandığı 59 mağara, sığınak ve patlayıcı deposu imha edildi. Operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi.

  • İçişleri Bakanı: 9 ilde 59 mağara ve sığınak imha edildi
    06 Mar İçişleri Bakanı: 9 ilde 59 mağara ve sığınak imha edildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin kış aylarında eylem yapmak amacıyla kullandığı mağara ve sığınaklarda bulunan silah, mühimmat ve patlayıcıların imha edildiğini açıkladı. Bozdoğan-8 operasyonları kapsamında 9 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda 59 mağara, sığınak ve barınma alanı yok edildi. Operasyona 204 tim ve 2 bin 866 jandarma katıldı ve ATAK helikopterleri ile J-SİHA destek verdi. Operasyon sonucunda birçok silah, mühimmat ve örgütsel doküman ele geçirildi.

  • Bakan Işıkhan: Sorumluluğunu yerine getiremeyen zihniyetin vizyonu mümkün değil
    02 Mar Bakan Işıkhan: Sorumluluğunu yerine getiremeyen zihniyetin vizyonu mümkün değil

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Nusaybin'de yaptığı konuşmada, sorumluluğunu yerine getiremeyen zihniyetin küresel bir hedef ve vizyon geliştirmesinin mümkün olmadığını belirtti. Işıkhan, AK Parti'nin gerçek belediyecilik anlayışıyla Mardin'i yeniden buluşturacaklarını vurguladı.

  • Mardin'de annesinin mezarında kestiği ağacın altında kalan kişi hayatını kaybetti
    29 Şub Mardin'de annesinin mezarında kestiği ağacın altında kalan kişi hayatını kaybetti

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde, annesinin mezarında bulunan ağacı budamak isteyen M.E.Y., kestiği ağacın üzerine düşerek hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybeden M.E.Y.'nin cansız bedeni hastane morguna kaldırılırken, polis ekipleri olayı incelemeye başladı.

  • Bakan Uraloğlu, Şanlıurfa'ya müjdeleri sıraladı
    22 Şub Bakan Uraloğlu, Şanlıurfa'ya müjdeleri sıraladı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Şanlıurfa'da yaptığı ve yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. Şanlıurfa'nın ulaşım ve iletişim altyapısı için yaklaşık 58 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiklerini söyleyen Bakan Uraloğlu, Şanlıurfa-Ovaköy arasına 320 kilometre uzunluğunda yeni bir otoyol inşa edileceğini açıkladı.

  • Bakan Uraloğlu Şanlıurfa'ya müjdeleri sıraladı
    22 Şub Bakan Uraloğlu Şanlıurfa'ya müjdeleri sıraladı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Şanlıurfa'da gerçekleştirilen ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi. Şanlıurfa'nın ulaşım ve iletişim altyapısı için 58 milyar liralık yatırım yapıldığını belirten Bakan Uraloğlu, Şanlıurfa-Ovaköy arasına 320 kilometre uzunluğunda yeni bir otoyol inşa edileceğini duyurdu.

  • Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Şanlıurfa-Ovaköy arasına 320 kilometrelik yeni bir otoyol inşa edecek
    22 Şub Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Şanlıurfa-Ovaköy arasına 320 kilometrelik yeni bir otoyol inşa edecek

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kalkınma Yolu Projesi kapsamında, Şanlıurfa-Ovaköy arasına 320 kilometre uzunluğunda yeni bir otoyol inşa edeceklerini belirtti. Bu proje ile Hindistan, Doğu Asya ve Basra Körfezi ülkelerinden Irak'ın güneyinde inşa edilmekte olan FAV Limanı'na gelecek yüklerin, 1200 kilometrelik çift yönlü otoyol ve demir yolu inşa ederek Türkiye'ye ulaşmasını planlıyoruz.

  • Mardin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Çalışmalarına Devam Ediyor
    22 Şub Mardin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Çalışmalarına Devam Ediyor

    Mardin Büyükşehir Belediyesi, Nusaybin, Kızıltepe ve Ömerli ilçelerinde ulaşımın rahat ve sağlıklı yapılabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Zafer Sokak ve bağlantılarında sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı, Cizre Caddesi için PMT çalışmaları devam ediyor. Kızıltepe ilçesinde Sebze Hali Yolu'nda sıcak asfalt çalışmaları başlatıldı. Ömerli ilçesinde ise Ziyaret yolunda parke çalışmaları sürüyor.

  • Mardin Nusaybin'de Zincirleme Kaza: Maddi Hasar Oluştu
    20 Şub Mardin Nusaybin'de Zincirleme Kaza: Maddi Hasar Oluştu

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde minibüs ile 3 hafif ticari aracın çarpıştığı zincirleme kazada maddi hasar oluştu. Kazada yaralanan olmazken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Mardin'de polis ekipleri uyuşturucu ile mücadele konusunda vatandaşları bilgilendirdi
    20 Şub Mardin'de polis ekipleri uyuşturucu ile mücadele konusunda vatandaşları bilgilendirdi

    Mardin'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirdikleri faaliyetlerle vatandaşları bilgilendirdi. Yapılan açıklamaya göre, 18 etkinlikte toplam 1916 kişiye el broşürü dağıtıldı ve bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, okul çevrelerinde öğrencilerin giriş ve çıkış saatlerinde denetimler düzenli olarak gerçekleştirildi.

  • Teröristlerin mağara ve sığınakları 'Bozdoğan-3' operasyonuyla imha edildi
    19 Şub Teröristlerin mağara ve sığınakları 'Bozdoğan-3' operasyonuyla imha edildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin kış aylarında eylem yapmak amacıyla kullandıkları mağara ve sığınakların imha edildiğini açıkladı. Bozdoğan-3 operasyonları kapsamında 9 ilde 24 mağara, sığınak ve barınma alanı yok edildi. Operasyonlarda silah, mühimmat, patlayıcılar ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: 9 ilde 24 mağara ve sığınak imha edildi
    19 Şub İçişleri Bakanı Yerlikaya: 9 ilde 24 mağara ve sığınak imha edildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin kış aylarında eylem yapmak amacıyla kullandıkları mağara ve sığınakların imha edildiğini açıkladı. 'Bozdoğan-3' operasyonları kapsamında 9 ilde 24 mağara, sığınak ve barınma alanı yok edildi. Operasyonlarda binlerce silah, mühimmat ve patlayıcı madde ele geçirildi.

  • Mardin Nusaybin'de meydana gelen kazalarda 1 kişi yaralandı
    18 Şub Mardin Nusaybin'de meydana gelen kazalarda 1 kişi yaralandı

    Nusaybin-Midyat yolu Stadyum Kavşağı'nda meydana gelen kazada bir motosiklet ile otomobil çarpıştı, 1 kişi yaralandı. Öğlen saatlerinde ise üç otomobilin karıştığı bir kaza meydana geldi, yaralanan olmazken araçlarda hasar oluştu.

  • Mardin'de milyonlarca liralık gümrük kaçağı ürün ele geçirildi
    18 Şub Mardin'de milyonlarca liralık gümrük kaçağı ürün ele geçirildi

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde durdurulan iki tırda yapılan kontrol ve denetim faaliyeti sonucunda 20 bin 50 adet cep telefonu, 16 bin adet elektronik sigara, 1000 adet kablosuz kulaklık ve 80 adet saç maşası gibi milyonlarca lira değerinde gümrük kaçağı ürün ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla kaçak ürünlere el konulurken 3 şüpheli gözaltına alındı.

  • Nusaybin'de Milyonlarca Lira Değerinde Gümrük Kaçağı Ürün Ele Geçirildi
    18 Şub Nusaybin'de Milyonlarca Lira Değerinde Gümrük Kaçağı Ürün Ele Geçirildi

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde yapılan denetimlerde durdurulan iki tırda, 20 bin 50 adet cep telefonu, 16 bin adet elektronik sigara, bin adet kablosuz kulaklık ve 80 adet saç maşası ele geçirildi. Kaçak ürünlere el konulurken, 3 şüpheli gözaltına alındı. Ele geçirilen ürünlerin değeri milyonlarca lirayı buluyor.

  • Haftanın tarihine bakış
    18 Şub Haftanın tarihine bakış

    Milli Güvenlik Kurulunun (MGK) 19 Şubat 2001'deki toplantısında Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in Başbakan Bülent Ecevit'e Anayasa kitapçığı fırlatması ve tartışmanın Ecevit tarafından kamuoyuyla paylaşılmasının ardından Türkiye, tarihinin en ağır ekonomik krizlerinden biriyle karşı karşıya kaldı.

  • Nusaybin'de durdurulan 2 tırda 20 bin 50 cep telefonu ve 16 bin elektronik sigara ele geçirildi
    18 Şub Nusaybin'de durdurulan 2 tırda 20 bin 50 cep telefonu ve 16 bin elektronik sigara ele geçirildi

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen uygulamada durdurulan 2 tırda yapılan aramada, gümrük kaçağı 20 bin 50 cep telefonu, 16 bin elektronik sigara, 1000 kablosuz kulaklık ve 80 saç maşası bulundu. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

  • Mardin'in Nusaybin ilçesinde motosiklet kazası: 1 yaralı
    17 Şub Mardin'in Nusaybin ilçesinde motosiklet kazası: 1 yaralı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi yaralandı. İlçe merkezinde motosiklet sürücüsü dengesini kaybederek kaza yaptı. Yaralı sürücü, sağlık ekipleri tarafından Nusaybin Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Mardin'de motosiklet kazası: Yaya yaralandı
    16 Şub Mardin'de motosiklet kazası: Yaya yaralandı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yayaya çarptı. Kazada yaralanan yaya, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Nusaybin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 1'i bebek 6 yaralı
    12 Şub Nusaybin'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 1'i bebek 6 yaralı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 1'i bebek olmak üzere 6 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Mardin Nusaybin'de Otomobil ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 6 Yaralı
    12 Şub Mardin Nusaybin'de Otomobil ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 6 Yaralı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada, 1'i çocuk 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

  • Mardin Nusaybin'de Otomobil ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 1 Yaralı
    12 Şub Mardin Nusaybin'de Otomobil ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 1 Yaralı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde meydana gelen kazada, otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı ve 1 kişi yaralandı. Yaralı, hastaneye kaldırıldı.

  • Mardin Nusaybin'de Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
    11 Şub Mardin Nusaybin'de Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde, isimleri ve plakaları öğrenilemeyen bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra Nusaybin Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Mardin'in 2023 Nüfusu 888 Bin 874 Olarak Açıklandı
    08 Şub Mardin'in 2023 Nüfusu 888 Bin 874 Olarak Açıklandı

    Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) adrese dayalı nüfus verilerine göre, Mardin'in 2023 nüfusu 888 bin 874 olarak açıklandı. Mardin'in en kalabalık ilçesi Kızıltepe olurken en düşük nüfusa sahip ilçe ise Yeşilli oldu.

  • AK Parti, Mardin'de belediye başkan adaylarını tanıttı
    07 Şub AK Parti, Mardin'de belediye başkan adaylarını tanıttı

    AK Parti, Mardin'de Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Programda AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Vedat Işıkhan, seçimlerin önemine ilişkin mesajlar verdi.

  • AK Parti, Mardin'de Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı
    07 Şub AK Parti, Mardin'de Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı

    AK Parti, Mardin'de Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Programda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, seçimlerin önemine ilişkin mesajlar verdi.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Mardin'de konuştu
    07 Şub Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Mardin'de konuştu

    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin'de AK Parti'nin ilçe aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Mardin'e vefa borcumuz var, bu şehre en iyi hizmeti götürerek ödenir dedi. AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ise Türkiye'yi dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasına sokma hedeflerini paylaştı.

  • Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin'de aday tanıtım toplantısında konuştu
    07 Şub Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin'de aday tanıtım toplantısında konuştu

    Bakan Işıkhan, Mardin'in tarihi ve kültürel değerlerine vurgu yaparak, AK Parti'nin Mardin'e hizmetlerini anlattı. Adayların Mardin'i gerçek belediyecilikle buluşturma vakti olduğunu belirten Işıkhan, Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır olduklarını söyledi. AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala da Mardin'in önemine dikkat çekerek, başkan adayının Mardin'e yakışır olması gerektiğini ifade etti.

  • Mardin'de Terör Örgütlerine Karşı 36 Operasyon Düzenlendi
    05 Şub Mardin'de Terör Örgütlerine Karşı 36 Operasyon Düzenlendi

    Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, aylık asayiş ve güvenlik değerlendirme toplantısında yaptığı açıklamada, 2024 Ocak ayında Mardin'de bölücü terör örgütleri FETÖ ve PKK başta olmak üzere terör örgütlerine yönelik 36 operasyon düzenlendiğini belirtti. Vali Akkoyun, huzur ortamının devamı için vatandaşların desteğiyle terör örgütleri ile mücadelenin aynı irade ve kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

  • Mardin Valisi: Terör örgütlerine yönelik 36 operasyon düzenlendi
    05 Şub Mardin Valisi: Terör örgütlerine yönelik 36 operasyon düzenlendi

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde düzenlenen 'Asayiş ve Güvenlik Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Vali Tuncay Akkoyun, 2024 Ocak ayında Mardin'de terör örgütlerine yönelik 36 operasyon düzenlendiğini belirtti. Akkoyun, vatandaşların desteğiyle terörle mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.

  • Mardin Nusaybin'de 6 bölge geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi
    02 Şub Mardin Nusaybin'de 6 bölge geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildi

    Mardin Valiliği, Nusaybin ilçesinde bulunan Yakınca, Bahminin, Kaleli, Güzelsu, Yol ve Şekrin Mahalleleri'nin 1-15 Şubat tarihleri arasında geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini duyurdu. Bu kararın milli güvenlik, kamu düzeni ve kamu esenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi ve başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla alındığı belirtildi.

  • Nusaybin'de 5 mahalle 15 gün süreyle Geçici Özel Güvenlik Bölgesi ilan edildi
    02 Şub Nusaybin'de 5 mahalle 15 gün süreyle Geçici Özel Güvenlik Bölgesi ilan edildi

    Mardin Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Nusaybin ilçesinde bulunan Kaleli, Bahminin, Güzelsu, Yol, Şekrin mahallelerinin kırsal bölgeleri, milli güvenlik ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla 1 Ocak 2024 - 15 Ocak 2024 tarihleri arasında 15 gün süreyle Geçici Özel Güvenlik Bölgesi ilan edildi. Vatandaşların bu bölgeye izinsiz girmemeleri önem arz etmektedir.

  • Mardin'de Otomobil Kazası: 2 Yaralı
    31 Oca Mardin'de Otomobil Kazası: 2 Yaralı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde, Lozan Caddesi'nde meydana gelen otomobil kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Nusaybin Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

  • Nusaybin'de Uyuşturucu Operasyonu: Şüpheli Gözaltına Alındı
    31 Oca Nusaybin'de Uyuşturucu Operasyonu: Şüpheli Gözaltına Alındı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, üzerinde ve evinde uyuşturucu madde bulunan bir şüpheli gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmada, şüphelinin evinde yapılan aramada ise çeşitli miktarlarda esrar, eroin, sentetik uyuşturucu, uyuşturucu hap, hassas terazi, ruhsatsız tabanca ve fişekler ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs adli makamlara sevk edildi.

  • Mardin'de uyuşturucu operasyonu: Şüpheli tutuklandı
    30 Oca Mardin'de uyuşturucu operasyonu: Şüpheli tutuklandı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, bir şüphelinin üzerinde ve evinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından durdurulan şüphelinin üzerinde bulunan uyuşturucu maddenin ardından yapılan ev aramasında ise esrar, eroin, sentetik uyuşturucu, uyuşturucu hap, hassas terazi, ruhsatsız tabanca ve fişekler bulundu. Gözaltına alınan zanlı, adli makamlarca tutuklandı.

  • Mardin'de otomobil kazası: 6 kişi yaralandı
    29 Oca Mardin'de otomobil kazası: 6 kişi yaralandı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı. Kazada sürücüler ve otomobilin çarptığı 2 yaya ile birlikte yaralanan toplam 6 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nusaybin Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

  • Terör örgütüne 7 ilde ağır darbe! 28 mağara imha edildi, 159 kg patlayıcı madde ele geçirildi
    29 Oca Terör örgütüne 7 ilde ağır darbe! 28 mağara imha edildi, 159 kg patlayıcı madde ele geçirildi

    Teröristlerin kış aylarında eylem yapmak amacıyla 7 ilde mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik gerçekleştirilen "Kahramanlar-47" operasyonlarında, 28 barınma alanı imha edilirken çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kg patlayıcı madde ele geçirildi. Operasyona ilişkin detayları paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kahraman Jandarmalarımızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin" dedi.

  • Mardin'de bir evin çatısı çöktü: Aile şans eseri kurtuldu
    27 Oca Mardin'de bir evin çatısı çöktü: Aile şans eseri kurtuldu

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde 7 kişinin kaldığı kerpiç evin tavanı, yağış sonrası çöktü. Kimsenin yaralanmadığı olayda, maddi hasar oluştu. Evden çıktıkları esnada tavanın çöktüğünü ifade eden aile, maddi zararlarının büyük olduğunu belirtti.

  • Nusaybin'de Kerpiç Evin Tavanı Çöktü
    27 Oca Nusaybin'de Kerpiç Evin Tavanı Çöktü

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde 7 kişinin kaldığı kerpiç evin tavanı, yağış sonrası çöktü. Olayda kimsenin yaralanmadığı belirtilirken, maddi hasar meydana geldi. Ev sahipleri yetkililerden yardım talep etti.

  • Mardin'de mevsimin ilk karı yağdı
    26 Oca Mardin'de mevsimin ilk karı yağdı

    Mardin'de mevsimin ilk kar yağışıyla üç ilçenin kırsal bölgeleri beyaz örtüyle büründü. Artuklu, Ömerli ve Nusaybin ilçelerinde etkili olan kar yağışı, halk tarafından sevinçle karşılandı. Mardin'de sert kışlara alışık olmadıklarını belirten bir vatandaş, karın ruhen ve psikolojik olarak iyi geldiğini ifade etti ve devamını umut etti.

  • Mardin Tanıtım Günleri İstanbul'da Başladı
    25 Oca Mardin Tanıtım Günleri İstanbul'da Başladı

    Mardin'in kültürünün ve yöresel lezzetlerinin sergilendiği Mardin Tanıtım Günleri, İstanbul'da başladı. İstanbul Mardin Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlikte, Mardin'in meşhur lezzetleri ve kültürü sergileniyor. Açılışta konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, Mardin'in kardeşlik ve kültürel zenginliklerini vurgulayarak, tüm İstanbulluları Mardin'e davet etti. Etkinlik, 28 Ocak'a kadar ziyaret edilebilecek.

  • Mardin'in Nusaybin ilçesinde tır devrildi, kaza maddi hasarla atlatıldı
    25 Oca Mardin'in Nusaybin ilçesinde tır devrildi, kaza maddi hasarla atlatıldı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan bir tır, Odabaşı Köyü mevkiinde devrildi. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Tır, vinç yardımıyla yoldan kaldırıldı ve kaza maddi hasarla atlatıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Edirne'den Ardahan'a 15 gümrük kapısında modernizasyon çalışmaları tamamlandı
    25 Oca Edirne'den Ardahan'a 15 gümrük kapısında modernizasyon çalışmaları tamamlandı

    Türkiye'de bulunan 15 gümrük kapısı modernizasyon çalışmalarıyla yenilendi. Bu çalışmalar, gümrük işlemlerini hızlandırmak, tercih edilebilirliği artırmak ve kaçakçılıkla mücadele etmek amacıyla gerçekleştirildi. Ayrıca, dijitalleşme çalışmalarıyla dış ticarette zaman ve maliyet avantajı sağlanıyor.

  • Nusaybin'de tır devrildi: Sürücü yaralandı
    23 Oca Nusaybin'de tır devrildi: Sürücü yaralandı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde meydana gelen kazada, sürücüsünün kontrolünden çıkan bir tır devrildi. Kazada sürücü hafif yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Mardin'de kapkaççı, kadının cep telefonunu çalmaya çalışırken yakalandı
    23 Oca Mardin'de kapkaççı, kadının cep telefonunu çalmaya çalışırken yakalandı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde, yolda yürüyen kadının cep telefonunu çalmaya çalışan kapkaççı, güvenlik kameralarına yakalandı. Olay anı saniye saniye kaydedildi.

  • Mardin'de zanlının kapkaç girişimi güvenlik kamerasına yansıdı
    22 Oca Mardin'de zanlının kapkaç girişimi güvenlik kamerasına yansıdı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde bir zanlı, Selahaddin Eyyubi Mahallesi'nde bir kızın elindeki telefonu kapıp kaçtı. Vatandaşların kovaladığı zanlı, kömür çuvallarına takılarak düştü. Zanlı telefonu almadan kaçarken, mağdur kız telefonu yerden aldı. Olay, çevredeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Mardin Nusaybin'de Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı
    22 Oca Mardin Nusaybin'de Minibüs ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Yaralı sürücü, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi.

  • Mardin'de kadının cep telefonu çalındı, şüpheli kömür torbalarına takıldı
    22 Oca Mardin'de kadının cep telefonu çalındı, şüpheli kömür torbalarına takıldı

    Mardin'de sokak ortasında yürüyen kadının cep telefonunu çalan şüpheli, kaçarken kömür torbalarına takılarak düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, kadın düşen telefonunu yerden alırken, polise herhangi bir şikayet yapılmadığı belirtildi.

  • Mardin Nusaybin'de Otomobil ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
    21 Oca Mardin Nusaybin'de Otomobil ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 2 Yaralı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüleri yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Nusaybin'de seyir halindeki otomobil alev aldı
    20 Oca Nusaybin'de seyir halindeki otomobil alev aldı

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde seyir halindeki bir otomobil alev alarak kullanılamaz hale geldi. Sürücü durumu hemen bildirerek itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

  • Mardin'de seyir halindeki otomobil alev topuna döndü
    19 Oca Mardin'de seyir halindeki otomobil alev topuna döndü

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde seyir halindeki otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle alev aldı. Yangını fark eden sürücü, 4 yolcuyla birlikte otomobilden inerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, otomobil kullanılamaz hale geldi.

  • Mardin'de beyin kanaması teşhisi konulan hasta ambulans uçakla Ankara'ya nakledildi
    18 Oca Mardin'de beyin kanaması teşhisi konulan hasta ambulans uçakla Ankara'ya nakledildi

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde evinde rahatsızlanan 84 yaşındaki Ramazan Kılıç, beyin kanaması teşhisiyle Ankara'ya sevk edildi. Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen ambulans uçakla Mardin Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı'ndan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne nakledilen hasta, ileri tetkik ve tedavi için uygun bir merkeze sevk edildi.

  • Mardin'de beyin kanaması geçiren yaşlı hasta ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi
    18 Oca Mardin'de beyin kanaması geçiren yaşlı hasta ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi

    Mardin'in Nusaybin ilçesinde yaşayan 84 yaşındaki Ramazan Kılıç, beyin kanaması geçirdi. Sağlık Bakanlığı'ndan talep edilen ambulans uçakla Kılıç, Ankara'ya sevk edilerek tedavi altına alındı.

  • Mardin Büyükşehir Belediyesi Savur'da Gençlik Merkezi Açtı
    17 Oca Mardin Büyükşehir Belediyesi Savur'da Gençlik Merkezi Açtı

    Mardin Büyükşehir Belediyesi, Savur ilçesindeki Gençlik Merkezi'nin çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı. Gençlik Merkezi, gençlerin sınav süreçlerini desteklemek, bilgi, kültür ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla kuruldu. Merkezde kütüphane, çeşitli kurslar ve eğitim imkanları sunulacak. Mardin Büyükşehir Belediyesi, Savur Gençlik Merkezi'nin açılmasıyla birlikte Mardin genelinde toplam 8 adet Gençlik Merkezi'ni hizmete sunmuş oldu.

  • Mardin'de Irak uyruklu 5 kişinin öldürülmesi davası erteledi
    16 Oca Mardin'de Irak uyruklu 5 kişinin öldürülmesi davası erteledi

    Mardin'de, Irak uyruklu 5 kişinin cipte silahla öldürülmesi olayına ilişkin 2'si tutuklu 4 sanığın yargılandığı davanın 3'üncü duruşması görüldü. Duruşmada, daha önce davayla ilgili olarak Irak'ta gözaltına alınan ve 3 ay sonra serbest bırakılan 3 tanık, SEGBİS üzerinden dinlendi. Mahkeme, tutuklu sanıkların tutukluluğunun devamına karar vererek, duruşmayı 21 Mart'a erteledi.

  • Mardin'de Irak uyruklu 5 kişinin cipte silahla öldürülmesi davası ertelendi
    16 Oca Mardin'de Irak uyruklu 5 kişinin cipte silahla öldürülmesi davası ertelendi

    Mardin'de, Irak uyruklu 5 kişinin cipte silahla öldürülmesi olayına ilişkin 2'si tutuklu 4 sanığın yargılandığı davanın 3'üncü duruşması görüldü. Duruşmada, daha önce davayla ilgili olarak Irak'ta gözaltına alınan ve 3 ay sonra serbest bırakılan 3 tanık, SEGBİS üzerinden dinlendi. Mahkeme, tutuklu sanıkların tutukluluğunun devamına karar vererek, duruşmayı 21 Mart'a erteledi.

  • Mardin'de yabancı plakalı cipte gerçekleşen silahlı saldırı davası devam ediyor
    16 Oca Mardin'de yabancı plakalı cipte gerçekleşen silahlı saldırı davası devam ediyor

    Mardin'de geçen yıl yabancı plakalı cipte Irak uyruklu 5 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıyla ilgili 2'si tutuklu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tutuklu sanıklar savunmalarını yineleyerek tahliye talebinde bulundu. Mahkeme, tutuklu sanıkların tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı 21 Mart'a erteledi. İddianamede, sanıklar hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve hapis cezaları isteniyor.

  • Mardin'de PKK/YPG hedefleri vuruldu
    16 Oca Mardin'de PKK/YPG hedefleri vuruldu

    Mardin'in Nusaybin ilçesi Tepealtı Köyü sınırında bulunan Suriye'nin Kamışlı kentinde bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin kontrolünde bulunan hedefler tam isabetle vuruldu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, terör örgütüne yönelik hava harekatları sonucunda 23 hedefin imha edildiği belirtildi. Harekatlarda yerli ve milli mühimmat kullanılarak çok sayıda terörist etkisiz hale getirildiği vurgulandı.

  • Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG kontrolündeki yerler tam isabetle vuruldu
    16 Oca Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG kontrolündeki yerler tam isabetle vuruldu

    Mardin'in Nusaybin ilçesi Tepealtı Köyü sınırında bulunan Suriye'nin Kamışlı kentinde bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin kontrolünde bulunan hedefler tam isabetle vuruldu. Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, terör örgütüne yönelik hava harekatları sonucunda 23 hedef imha edildiği belirtildi. Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadeleye azim ve kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

  • Rumeyl bölgesinde 2 patlama daha yaşandı
    15 Oca Rumeyl bölgesinde 2 patlama daha yaşandı

    Mardin'in Nusaybin ilçesine komşu olan, terör örgütü PKK/YPG kontrolündeki Suriye'nin Kamışlı kentinde yaşanan 2 patlamanın ardından Rumeyl bölgesinde de peş peşe 2 patlama oldu. Patlamalar sonrası bölgeden siyah dumanlar yükseldi.

  • Suriye'nin kuzeyinde PKK hedefleri vuruldu
    15 Oca Suriye'nin kuzeyinde PKK hedefleri vuruldu

    Mardin'in Nusaybin ilçesi sınırında bulunan Suriye'nin Kamışlı kentinde bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin kontrolündeki tesisler düzenlenen hava harekatı ile imha edilirken, yükselen dumanlar Nusaybin'den de görüldü. Suriye'nin kuzeyine düzenlenen operasyonlarda çok sayıda terör hedefi imha edildi. Vurulan hedeflerden yoğun dumanlar yükseldi. Yükselen dumanlar Mardin'in Nusaybin ilçesinden görüldü.

  • Nusaybin'den görülen dumanlar, PKK/YPG'nin kontrolündeki tesislerin imha edildiği hava harekatının sonucu
    15 Oca Nusaybin'den görülen dumanlar, PKK/YPG'nin kontrolündeki tesislerin imha edildiği hava harekatının sonucu

    Mardin'in Nusaybin ilçesi sınırında bulunan Suriye'nin Kamışlı kentinde bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin kontrolündeki tesisler düzenlenen hava harekatı ile imha edilirken, yükselen dumanlar Nusaybin'den de görüldü. Suriye'nin kuzeyine düzenlenen operasyonlarda çok sayıda terör hedefi imha edildi ve vurulan hedeflerden yoğun dumanlar yükseldi.

  • Suriye'nin Kamışlı kentinde peş peşe patlamalar yaşandı
    15 Oca Suriye'nin Kamışlı kentinde peş peşe patlamalar yaşandı

    Mardin'in Nusaybin ilçesine komşu olan ve terör örgütü PKK/YPG kontrolündeki Suriye kenti Kamışlı'da, peş peşe 2 patlama gerçekleşti.

  • Kamışlı'da peş peşe patlamalar: PKK/YPG kontrolündeki bölgeden siyah dumanlar yükseldi
    15 Oca Kamışlı'da peş peşe patlamalar: PKK/YPG kontrolündeki bölgeden siyah dumanlar yükseldi

    Mardin'in Nusaybin ilçesine komşu Suriye kenti Kamışlı'da, peş peşe patlama sesleri duyuldu. Yaklaşık 15 dakika arayla gerçekleşen patlamaların ardından terör örgütü PKK/YPG'nin kontrolündeki bölgeden siyah dumanlar yükseldi.

  • Mardin'de Su Sayacı Okuma Personelleri Darp Edildi
    13 Oca Mardin'de Su Sayacı Okuma Personelleri Darp Edildi

    Mardin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kızıltepe ilçesinde su sayaçlarını okuma görevinde bulunan MARSU personeli, kamu görevini yerine getirirken saldırıya uğradı. Aynı şekilde, Savur ilçesinde de kamu görevini yerine getiren bir MARSU çalışanına darp girişiminde bulunan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunuldu. MARSU bünyesindeki personellere karşı her türlü hukuka aykırı eylemin cezalandırılması için ilgili mercilere hızlı ve etkili bir şekilde yasal yollara başvurular yapılarak takipçisi olunacak.

  • PKK/YPG'nin petrol üretim tesisleri kara ateş destek vasıtalarıyla vuruldu
    13 Oca PKK/YPG'nin petrol üretim tesisleri kara ateş destek vasıtalarıyla vuruldu

    Mardin'in Nusaybin ilçesi sınırında bulunan Suriye'nin Kamışlı kentinde bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin kontrolündeki petrol üretim tesisi olan 4'ten fazla hedef kara ateş destek vasıtalarıyla vuruldu. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü PKK'nın saldırılarının ardından bölgeye hava harekatının yanı sıra belirlenen noktalar kara ateş destek vasıtasıyla vuruldu. Suriye'nin kuzeyine düzenlenen operasyonlarda çok sayıda terör hedefi imha edildi. Hava harekatının yanı sıra kara ateş destek vasıtalarıyla terör örgütünün Kamışlı'daki petrol tesisinin de bulunduğu 4'ten fazla hedef vuruldu. Vurulan hedeflerden yoğun dumanlar yükseldi. Yükselen dumanlar Mardin'in Nusaybin ilçesinden görüldü.

  • Mardin'de PKK/YPG'nin kontrolündeki petrol tesisleri vuruldu
    13 Oca Mardin'de PKK/YPG'nin kontrolündeki petrol tesisleri vuruldu

    Mardin'in Nusaybin ilçesi sınırında bulunan Suriye'nin Kamışlı kentinde bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin kontrolündeki petrol üretim tesisi olan 4'ten fazla hedef kara ateş destek vasıtalarıyla vuruldu. Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü PKK'nın saldırılarının ardından bölgeye hava harekatının yanı sıra belirlenen noktalar kara ateş destek vasıtasıyla vuruldu. Suriye'nin kuzeyine düzenlenen operasyonlarda çok sayıda terör hedefi imha edildi. Hava harekatının yanı sıra kara ateş destek vasıtalarıyla terör örgütünün Kamışlı'daki petrol tesisinin de bulunduğu 4'ten fazla hedef vuruldu. Vurulan hedeflerden yoğun dumanlar yükseldi. Yükselen dumanlar Mardin'in Nusaybin ilçesinden görüldü.

Advertisement