Nusaybin'de Ana Okuluna Molotoflu Saldırı - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'de Ana Okuluna Molotoflu Saldırı

Nusaybin\'de Ana Okuluna Molotoflu Saldırı

Nusaybin'in Kışla Mahallesi'nde yeni hizmete giren Sevgi Yuvası Anaokulu'na bu gece göstericiler tarafından molotoflu saldırı düzenlendi.

22.09.2014 01:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nusaybin'in Kışla Mahallesi'nde yeni hizmete giren Sevgi Yuvası Anaokulu'na bu gece göstericiler tarafından molotoflu saldırı düzenlendi. Yüzleri maskeli kişiler, molotofları attıktan sonra kaçarken, haber verilen itfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına aldı. Saldırıda okulun bilgisayar, yazıcı ve bazı eşyalar söndürüldü.

IŞİD PROTESTO EDİLDİ

Bu arada IŞİD'in Kobane'ye saldırılarını bahane ederek Fırat Mahallesi ve Çağ Çağ Caddesi üzerinde yollara barikatlar kurup, lastik yaktı. Göstericiler, olay yerine gelen polis ekiplerine de ses bombası, hava fişek ve taşlarla saldırdı. Polis, saldırganlara gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti. Atılan bir molotof nedeniyle alev alan bir polis aracı TOMA tarafından söndürüldü. Polis ile göstericiler arasındaki olaylar geç saatlere kadar sürdü. Göstericiler ara sokaklara kaçarken, polis ilçede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nusaybin'de Ana Okuluna Molotoflu Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement