Nusaybin'de Çatışma: 1 Çocuk Öldü, 1 Yaralı Var - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'de Çatışma: 1 Çocuk Öldü, 1 Yaralı Var

Nusaybin\'de Çatışma: 1 Çocuk Öldü, 1 Yaralı Var

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, PKK'lı teröristler asker ve polisleri taşıyan konvoyuna silahlı saldırıda düzenledi. Saldırıda çevrede bulunan 1 çocuk öldü, 1 çocuk da yaralandı.

14.02.2016 18:50  Güncelleme: 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Dicle Mahallesi Aygün Sokak'ta, akşam saatlerinde PKK'lı teröristler asker ve polisleri taşıyan konvoyuna silahlı saldırıda düzenledi. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada çevrede bulunan bir çocuk hayatını kaybetti, bir çocuk da yaralandı.

KONVOYA ATEŞ AÇTILAR

Mardin'den Şırnak'ın Cizre İlçesi yönüne giden güvenlik görevlilerini taşıyan araç konvoyuna teröristler otomatik silahlarla ateş açtı. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

1 ÇOCUK ÖLDÜ, 1 ÇOCUK YARALANDI

Bir süre devam eden çatışma sırasında, henüz nereden geldiği belirlenemeyen kurşunlarla 12 yaşındaki M.A. ve 17 yaşındaki A.D.yaralandı. Hemen ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan M.A. yaşamını yitirirken, A.D.'nin ise tedavisi sürüyor.

BÖLGEDE OPERASYON DEVAM EDİYOR

Güvenlik güçleri çatışmadan sonra ara sokaklara kaçan PKK'lı teröristlerin yakalanması için bölgede operasyonu sürdürüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nusaybin'de Çatışma: 1 Çocuk Öldü, 1 Yaralı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • ŞIRNAK: VURUN KİMİ GÖRÜYORSANIZ VURUN ŞIRNAKTA GÜNDÜZ PKK MAHALEDE KİMLİK KONTRÖRÜ YAPIYOR NUSEYBİNDE ÖYLE NERDE BU DEVLET TEMİZLESİN BU TERÖRİSTLERİ ARTIK BİZE EV BURAKMADILAR HEPSİNİ TÜNEL YAPTILAR 45 16 Yanıtla
  • objektif: şimdi bunun için de devleti suçlarlar. pkk hainleri o ateşi açmasalar o çocuk olmeyecekti. bebek katilleri 37 6 Yanıtla
  • Izmir: Sen ordamiydin kimin vurdugunu gurdunmu 7 36
  • AKIF: YİNE PKKNIN DÜŞEDİGİ BİR MAYINI PATLATIRKEN BİR ÇOCUGUN KAFASINA İSABET EDEN CAM PARÇASI ŞEHİD OLDU YAVRUMUZ BÜTÜN ÇOCUKLAR SAHABİDİR ONU ANNE VE BABASI MÜSLÜMAN YADA HIRISTİAN YAPAR YANİ ANNE BABALARA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR PKK KONUSUNDATELEF OLUYOR KÜÇÜK BEDENLER ORTADA KALIYOR BİZ BUNDAN DİYORUZ PKKNIN ŞEHİRDE NE İŞİ VAR DİYE O MAYINI PATLATSAN DERT PATLATMASAN YİNE BİR DERT ASKERE ALINMIŞ BİR HEDEF AMA MALESEF BİR KÜÇÜK YAVRUMUZ DÜNYAYA DOYAMADAN GİTTİ DİLERİM PKK ÇIKAR ŞEHİRLEDEN HALKI ATEŞE ATMA 35 7 Yanıtla
  • Gewerli27: Anca cocuk katledersiniz hele bide Suriye'ye gir görelim el mi yaman bel mi 20 21 Yanıtla
  • birisi: selo utanmadan cikar bunuda devlet yapti der chp de destekler 27 4 Yanıtla
  • vatandaş : Ama hâlâ hdpkk destek veren geri zekalılar çıkar 20 6 Yanıtla
  • Gurbetçi: Bu durum duzelmez çivisi çıktı bu işin allah sonunu hayır eylesin 21 1 Yanıtla
  • ahmet unlu: Lanet olsun savasiniza,bu kirli savasin faturasını hep sivil ve cocuklar cekiyor... 12 6 Yanıtla
  • sadık ali: Suriye-ırak taki kaos Türkiyeye getirilmek isteniyor,Türkiye suriye olurmu diye avuçlarını ovuşturuyorlar bir kaç fare bunu yapmaya çalıştı lakin 800 ü öldürüldü daha temizlik şart en az 5000-6000 kişi daha var temizlenecek 12 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 11 şüpheli adliyeye sevk edildi
    10:25 Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 11 şüpheli adliyeye sevk edildi

    Mersin'de Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyonda gözaltına alınan 3'ü kadın 11 PKK/KCK şüphelisi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, muhalif şahısları tehdit ettiği, terör örgütünü övücü paylaşımlar yaptığı belirtildi. Operasyonda ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.

  • İzmir'de Kardeşler Çetesi Operasyonu: 13 Gözaltı
    10:24 İzmir'de Kardeşler Çetesi Operasyonu: 13 Gözaltı

    İzmir'in Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde faaliyet gösteren 'Kardeşler Çetesi'ne yönelik jandarma operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise uyuşturucu, ruhsatsız av tüfeği ve senet ele geçirildi.

  • Osmaneli'de Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi iftarla kutlandı
    10:24 Osmaneli'de Şehitler Anma Günü ve Çanakkale Zaferi iftarla kutlandı

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, şehit yakınları, gaziler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. Kaymakam Ünal, devlet olarak her zaman gaziler ve şehit yakınlarının yanında olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Şahin ise şehitlere rahmet dileyerek, gazilere sağlık ve sıhhat temennisinde bulundu.

  • Seydişehir Kaymakamı Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu
    10:24 Seydişehir Kaymakamı Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu

    Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü ve ramazan dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Kaymakam Bakkal, düzenlenen iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti. Programa çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri de katıldı.

  • Balıkesir'de motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı, yaralandı
    10:23 Balıkesir'de motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı, yaralandı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Caddesi'nde meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü otomobille çarpışarak yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Trafik ekipleri olay yerinde önlem alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak
    10:23 Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak

    Galatasaray Ekmas Erkek Basketbol Takımı, Şampiyonlar Ligi son 16 turu J Grubu'ndaki 6. maçında Fransa'nın JDA Bourgogne Dijon ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Maç, Jean-Michel Geoffroy Spor Salonu'nda TSİ 22.00'de başlayacak. Her iki takım da çeyrek finale çıkma şansını kaybetmiş durumda. Galatasaray Ekmas 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle üçüncü sırada yer alırken, JDA Bourgogne Dijon ise bir galibiyet ve 4 yenilgiyle son sırada bulunuyor. İstanbul'da yapılan maçı Fransa temsilcisi kazanmıştı. Alman ekipleri Telekom Baskets Bonn ve MHP Riesen ise çeyrek finale yükselmeyi garantilemişti.

  • Tekirdağ'da 250 litre sahte içki ve 62 litre etil alkol ele geçirildi
    10:22 Tekirdağ'da 250 litre sahte içki ve 62 litre etil alkol ele geçirildi

    Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Süleymanpaşa ilçesinde yapılan aramalarda 250 litre sahte içki ve 62 litre etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

  • Bursa'da 50 Bin Araçlık Otopark Yatırımı
    10:21 Bursa'da 50 Bin Araçlık Otopark Yatırımı

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ulaşan şehir için çalışmalarını yeni dönemde de sürdüreceklerini belirterek, otopark kapasitesini yapacakları 50 bin araçlık yatırımla üst seviyeye taşıyacaklarını açıkladı.


Advertisement