Nusaybin'de Çatışmalar Sürüyor: 1 Kişi Öldü, 5 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'de Çatışmalar Sürüyor: 1 Kişi Öldü, 5 Kişi Yaralandı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından çıkan çatışmalarda 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi yaralandı.

06.12.2015 16:46  Güncelleme: 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin İlçe Kaymakamlığı tarafından hendek ve barikatları kapatmak için dört mahallede ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlayan çatışmalar devam ediyor. Zırhlı polis aracının geçişi sırasında teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının patlatılması sonrasında 6 polis yaralanırken, devam eden çatışmalarda 1 kişi öldü, 5 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

YARALILARDAN BİRİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Edinilen bilgilere göre hendekleri kapatmak için Dicle Mahallesi'ne giren polis ekipleri Tunç Caddesi mevkiinde teröristlerle çatışmaya girdi. Çatışma arsında kalan Ali Yüce, Zelal Çiftçi, Ahmet Çetinkaya, Rabia Taylan, Mehmet Emin İnan ve Cudi Teber yaralandı. Yaralılardan 55 yaşındaki Mehmet Emin İnan olay yerinde hayatını kaybetti. İnan'ın cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Nusaybin\'de Çatışmalar Sürüyor: 1 Kişi Öldü, 5 Kişi Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nusaybin'de Çatışmalar Sürüyor: 1 Kişi Öldü, 5 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • ahum: İnşallah o yaralılar da tez zaman da geberirler devlet bizi buldu heval koşi vuri öli geberi yardım et hevel cal keke cal 13 53 Yanıtla HİVAŞİN: Sen isimden kaybetmişsin. Bir de o yazdıkların türkçe eğer farkındaysan kavra gêj . 5 1 ahum: Sen benim ismime kuuuuuurban ol mal necmi uza can sıkma siz angutlar polisim daha yaralıykan aynı yorum yaptınız nasïl can yakmak görün işte bana bulaşma uza kedi cocuk 0 0 ahum: Antepin hamamları gezinir gürhanları aman oyuna devam bak bu haber beni benden etti hem vallah hem billah kürt küt yerde iki sensen uzamış 0 0
  • Mardinli: Mardin tc ye mezar olacak 23 26 Yanıtla
  • zaza: pkk yandaşlarının hepsi ölümü sonuna kadar hak etti ve hak geçmesin günahtır zamanında ödeyelim haklarını. 26 18 Yanıtla
  • Sur: Defolun nusaybinden defolun 26 17 Yanıtla Dadas: Defolun ermeni kürtler nuaabiydrn defolunnn orasın türkün kürdün yurdu allah bekanızı versin 7 1
  • Mardinli: Edi bese Edi bese Edi bese bu masum insanlar daha ne kadar olecek yeterrrrrrrrr 28 4 Yanıtla Dadas: He he bu zama kafar gebernlerın hiç biri öasum insan deildi sende deilsn 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Denizli'de yapılacak
    10:14 Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Denizli'de yapılacak

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şirinköy ve Akvadi Spor Tesisleri'nde gerçekleşecek şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.

  • Türkiye Hazır Giyim Sektörü Dünya Liderliğine Oynayabilir
    10:14 Türkiye Hazır Giyim Sektörü Dünya Liderliğine Oynayabilir

    Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, Türkiye'nin katma değeri yüksek ürünlerle marka olarak dünya liderliğine oynayabilecek durumda olduğunu belirtti. Hazır giyim ve tekstil sektöründe yaşanan düşüşe rağmen Avrupalı sektör temsilcilerinin Türkiye'ye yeniden 'yeşil ışık' yakması, sektöre umut verdi. Çevikel, Türkiye'nin artık ucuz değil, katma değeri yüksek marka üretmesi gerektiğini vurguladı ve Türk tekstil sektörünün dönüm noktasında olduğunu ifade etti.

  • Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final
    10:13 Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Muhammet Taha Şahin, Avrupa kupaları hedefleri olduğunu belirterek, "Her maç bizim için bir final" dedi. Şahin, Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın hedeflerine ulaşmak için her maça final gibi çıktıklarını vurguladı. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'na gitmek istediğini ve Rizespor'un taraftarının kendileri için itici bir güç olduğunu söyledi.

  • Bursa'da Metruk Binalara Operasyon: Şüpheli Şahıslar Kontrol Edildi
    10:12 Bursa'da Metruk Binalara Operasyon: Şüpheli Şahıslar Kontrol Edildi

    Bursa'da Yunus Timleri, şehrin çeşitli mahallerinde bulunan metruk binalara şok baskınlar düzenledi. Metruk binalarda bulunan şüpheli şahıslar kontrol edilirken, bir şahıs polise 'odun toplamaya geldim' dedi.

  • AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
    10:10 AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

    AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi alındı.


Advertisement