Nusaybin'de Olaylı Gece - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'de Olaylı Gece

Nusaybin\'de Olaylı Gece

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi üyeleri ellerinde tabanca, molotof ve sopalarla ilçede eylem yaptı.

12.12.2014 12:41  Güncelleme: 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri ellerinde tabanca, molotof ve sopalarla ilçede eylem yaptı. Bir eve giren YDG-H'liler ev sahibinin haber vermesi üzerine gelen polis ekibine ateş açtı. Olayda ölen ve yaralanan olmadı.

POLİSLE ÇATIŞTILAR

Nusaybin'de bugüne kadar yol kesip araçlardaki kişilere kimlik kontrolü yapıp, molotoflu, havai fişekli saldırılarda bulunan ve polislerle çatışan YDG-H'liler, dün gece ellerinde tabanca, ses bombası, havai fişek, molotof kokteyli ve sopalarla ilçe sokaklarında eylem yaptı. Yüzleri kapalı yaklaşık 30 kişilik PKK'lıların bazılarının üzerinde, 'Ş. Akif Doğan intikam birimi' yazılı tişörtler giydikleri görüldü.

Nusaybin'de parklar, mezarlıklar, okul bahçelerinde arama yapan grup üyeleri, bir kişinin evine girmek istedi. Ev sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis zırhlı araçlarına grup içinde elinde tabanca bulunan bir kişi ateş açtı. Polisin de karşılık verdiği olayda ölen ve yaralanan olmadı. Polisin müdahalesinin ardından göstericiler ara sokaklara kaçarak dağıldı. - Nusaybinmardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nusaybin'de Olaylı Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement