Nusaybin'de İzinsiz Gösteri - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'de İzinsiz Gösteri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -İzinsiz gösteri-Polisin müdahalesi Mardin'de izinsiz gösteri- Nusaybin ilçesinde yolu trafiğe kapatarak polise saldıran gruba müdahale edildi Nusaybin ilçesinde yolu trafiğe kapatan gruba polis müdahale etti.

29.07.2015 01:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -İzinsiz gösteri-Polisin müdahalesi Mardin'de izinsiz gösteri- Nusaybin ilçesinde yolu trafiğe kapatarak polise saldıran gruba müdahale edildi Nusaybin ilçesinde yolu trafiğe kapatan gruba polis müdahale etti.Bölücü terör örgütü PKK kamplarının bombalanmasını bahane eden terör örgütü yandaşı bir grup, Ahmet Kaya ve Hastane köprüleri üzerinde toplandıktan sonra barikat kurdukları yolu trafiğe kapattı.Bölgeye gelen polis ekiplerinin ikazına rağmen dağılmayarak polis ekiplerine havai fişek, molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcıyla karşılık veren gruba, biber gazı ve basınçlı suyla müdahalede bulunuldu. Bu arada, kazılan hendeklerden dolayı polisin bazı sokaklara giremediği görüldü.

Nusaybin\'de İzinsiz Gösteri
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nusaybin'de İzinsiz Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • TÜRK : sen hala basınçlı su biber gazıyla müdahele et. erdoğan daha neyi bekliyorsun, ver artık askere, polise vur emrini. !!! 0 0 Yanıtla

Advertisement