Nusaybin'deki Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'deki Terör Operasyonu

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Bekir Kelleci'nin cenazesi, memleketi Giresun'da toprağa verildi.

03.04.2016 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Bekir Kelleci'nin cenazesi, memleketi Giresun'da toprağa verildi.

Şehit Uzman Çavuş Kelleci'nin naaşı Ordu-Giresun Havalimanı'ndan ailesi ve yakınları tarafından alınarak konvoy eşliğinde Eynesil ilçesi Gümüşçay Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Helallik alınmasının ardandan cenaze, Merkez Eski Camisi'ne getirildi. Burada vatandaşlar Türk bayrakları eşliğinde terör karşıtı sloganlar attı. Bu sırada sinir krizi geçiren anne Günay Kelleci'ye 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti. Gözyaşları döken şehidin babası Ali Kelleci ve kardeşi Murat'ı yakınları teselli etti.

Cenaze namazı için koltuk değnekleriyle saf tutan baba Ali Kelleci'ye, törene katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu bir süre destek oldu.

Şehit Kelleci'nin naaşı, ikindi vakti kılınan cenaze namazı sonrası Gümüşçay Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, şehidin ailesi, yakınları ve Bakan Soylu'nun yanı sıra Giresun Valisi Hasan Karahan, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy, Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Eynesil Kaymakamı Yılmaz Kurt, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nusaybin'deki Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement