Nusaybin'deki Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'deki Terör Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehidin baba evine gelen askeri yetkililer Baba evine asılan Türk Bayrağı Şehidin yakınlarının açıklamaları Detaylar - Teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Kahraman'ın Kütahya'daki ailesine acı haber ulaştırıldı Mardin'in Nusaybin ilçesinde, teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastane şehit olan Uzman Çavuş Hasan Kahraman'ın Kütahya'daki ailesine acı haber verildi.

19.05.2016 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin baba evine gelen askeri yetkililer

Baba evine asılan Türk Bayrağı

Şehidin yakınlarının açıklamaları

Detaylar - Teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Kahraman'ın Kütahya'daki ailesine acı haber ulaştırıldı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastane şehit olan Uzman Çavuş Hasan Kahraman'ın Kütahya'daki ailesine acı haber verildi.

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Celal Başoğlu ile askeri yetkililer, sağlık görevlileriyle Kahraman'ın Evliya Çelebi Mahallesi'ndeki babaevine geldi.

Yetkililer, Kahraman'ın şehit olduğu haberini eşi Büşra, babası Beytullah, annesi Saniye ile kardeşleri Sercan ve Rıdvan'a verdi. Kahraman'ın evine askerler tarafından Türk bayrağı asıldı.

Kayseri'den geçici görevle Nusaybin'e gittiği öğrenilen Kahraman'ın 1.5 yıldır evli olduğu, 7 aylık Gökhan isminde oğlu bulunduğu belirtildi.

Şehidin cenazesinin yarın Kütahya'da toprağa verilmesi bekleniyor.

Nusaybin\'deki Terör Operasyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nusaybin'deki Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement