O Görüntülerdeki Ufo Mu? - Son Dakika
Güncel

O Görüntülerdeki Ufo Mu?

Kütahya milletvekili İdris Bal kuruluşuna önderlik ettiği DGP'nin kurucusu olan ancak istfa eden Fevzi Bubilik, Ankara semalarında gördüğü UFO'yu görüntüledi.

03.12.2014 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Batıkent semtindeki bir alışveriş merkezinin önünde çekilen amatör görüntü UFO iddialarını bir kez daha gündeme getirdi. Gökyüzünde hızlı bir şekilde hareket eden ve etrafına ışıklar saçan cisim vatandaşlarda büyük heyecana yol açtı. Başkent semalarında bir süre dolaşan cisim rahatça ayırt edilebilecek şekilde siyasetçi Fevzi Bubilik tarafından görüntülendi.

Bir ışık kümesi sürekli hareket ettiğini fark eden Bubilik, “Alışveriş merkezi önünde otomobilin içinde bekliyordum. Sokak lambasının üstünde bir ışık kümesi gördüm. Bunu görünce arabanın camından yansıması mı diye baktım. Elimdeki cep telefonu ile çekime başladım. Kendi kendime de inanamadım. Orada alışveriş yapan vatandaşlara nesneyi görüp görmediklerini sordum. Onlarda baktılar öyle bir şey var dediler” diye konuştu.

Cisim hızlı hareket ederek anlık renk değiştirdiğini söyleyen Bubilik, şunları aktardı:

“Aklıma dilek balonları olup olmayacağı geldi. Belli bir süre sonra kayboldu. Sonra bir iki tane daha çıktı aynı şekilde. Onları da çektim. Görüntüleri, arkadaşımın bilgisayarında detaylı inceleme de bulunduk. Silahlı kuvvetlere bu durumu bildirdim onlarda ilgilendiler.”

Görüntülerin, uzmanlar tarafından incelenmesi ve aydınlatılması gerektiğini ifade eden Bubilik, “Bu ülkemizde vuku bulduğu için bu Türk milletine aittir. Bu görüntü üzerinden herhangi bir şekilde pazarlanma hususunda tamamen karşıyım. Bununla ilgili teklifler geldi bende reddettim. Her şey para değil. Ülkemizde Uzay Araştırma Enstitülerin mutlaka bu görüntülerin incelenmesi lazım. Neyin ne olduğunu bilmesi lazım” dedi.  

ÖMER ÇETİN-CEM GEÇİM

O Görüntülerdeki Ufo Mu?
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel O Görüntülerdeki Ufo Mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement