O Hayat Benim 89. Bölüm Fragmanında Olay Sahne! - İzle - Son Dakika
Güncel

O Hayat Benim 89. Bölüm Fragmanında Olay Sahne! - İzle

O Hayat Benim 89. Bölüm Fragmanında Olay Sahne! - İzle

Fox TV'nin reyting rekorları kıran uzun soluklu dizisi O Hayat Benim 89. Bölüm fragmanıyla ortalık kasıp kavuruyor.

08.04.2016 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fox TV'nin reyting rekorları kıran uzun soluklu dizisi O Hayat Benim 89. Bölüm fragmanıyla ortalık kasıp kavuruyor. Yeni bölümde Efsunla Arda'nın öpüşmesi dizide olay yaratıyor. Efsun'la Arda'nın öpüştüğünü gören Hülya ise öfkesini dizginleyemiyordur artık.

O Hayat Benim yeni bölümüyle 10 Nisan Pazar akşamı Fox TV'de!

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

O Hayat Benim bu hafta da bomba gibi bir bölümle geliyor. O Hayat Benim'in yeni bölümünde büyük bir öpüşme krizi olacak. Boğaz'ın karanlık suları Ganimet ve Sultan'ı yutmuş, iki annenin çatışması sadece kendilerini değil, ailelerini de bir felaketin eşiğine getirmiştir. Efsun'la Arda'nın öpüştüğünü gören Hülya ise öfkesini dizginleyemiyordur artık. Hem Atahanların konağı hem de Kısmetsiz Mahallesi savaş alanına dönmüşken, defilede yaşanan olaylar da L'Efsun için beklenen sonuçları vermez. Yeni bir atağa ihtiyacı vardır Efsun'un. ve Zeynep de bu oyunun merkezinde yer almaktadır. Zeynep'le arası açılan Cemal ise Müge'nin şoförü olarak konağa adımını atmıştır. Atahanların arasındaki tek yeni yüz o değildir. Cemre de Mehmet Emir'in yakınına, konağa kadar girmenin anahtarını bulmuştur. Herkesi karşı karşıya getiren ise Ateş'le Bahar'ın ani bir kararla, bu kez kimsenin engellemesine fırsat tanımadan evlenmeye karar vermeleri olur.

O HAYAT BENİM 89. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Efsun ve Sultan, Hanife'nin üzerine bir kabus gibi çöker. Hanife pes eder. Kurtulmak için her şeyi anlatmak üzeredir. Ganimet ise Zeynep'i kaybetmektense ölümü bile göze almaya hazırdır. Hanife'nin evi kuşatma altındadır artık... Bahar her şeyden vazgeçip Atahan yaşamına veda eder. Mehmet Emir bundan dolayı Cemre'yi suçlar. Fakat Kenan, Cemre'yi kullanmak için yeni adımlar atmaktadır. Hülya ise Kenan'ın oyunlarından bihaber, abisinin hayatına girmeye çalışan genç kadına hemen dişlerini gösterir... Bahar'ın tek sığınağı Ateş'tir. Ancak Ateş'in önce Arzu'yu hayatlarından tamamen çıkartması şarttır. Arzu ise Ateş'i kaybedecekse bunun bedelini birilerine ödetmeye kararlıdır.

OYUNCULAR

KEREMCEM (ATEŞ)

Başarılı bir avukat. İş dünyasının önemli isimlerinden Mehmet Emir Atahan'ın sağ kolu. Ateş göründüğü gibi biri değil aslında. Kalbinin derinliklerinde sakladığı bir sırrı var. Atahan ailesiyle ilişki kurmasının sebebi de bu sırra dayanıyor.

EZGİ ARASOĞLU (BAHAR)

21 yaşında dünya güzeli bir kız. İncelikli, samimi, iyi niyetli. İnsanları mutlu etmekten hoşlanıyor. Bahar aslında Mehmet Emir Atahan'ın kızı. Ne annesi Hasret'i, ne de gerçek babası Mehmet Emir'i tanıyor. Dedesi Yusuf'un doğar doğmaz emanet ettiği Nuran ve İlyas'la birlikte yaşıyor. Nuran'ı annesi, İlyas'ı da babası biliyor. Bir de ailenin öz kızı Efsun var tabi aynı çatı altında… Kendine ait hayatın ancak kıyısında kalabiliyor Bahar. Hayatını çalan kız kardeşi Efsun ve üvey annesi Nuran yüzünden…

CEREN MORAY (EFSUN)

21 yaşında. Hoş, dikkat çekici bir kız. Oldukça da havalı. Hırslı ve oldukça bencil bir kız Efsun. Gerektiğinde rakibini yok etmekten çekinmeyecek kadar da gözü kara. Rahat bir hayata kavuşmak istiyor. Bunu da parayla yapabileceğini biliyor. Söz konusu Bahar'ın hayatını elinden almak olunca da vicdan azabı çekmiyor, Efsun. Sebebi belli. Bahar'ın parada pulda gözü yok. Ona tepsi içinde sunsalar o elinin tersiyle iter hepsini. Oysa Efsun zenginliğe, ihtişama, parıltıya bayılıyor.

MEHMET EMİR ATAHAN (SİNAN ALBAYRAK)

45 yaşında. Hoş bir adam. İyi niyetli, sabırlı ve disiplinli. Aile şirketini başarıyla yönetiyor. Efsun'un Mehmet Emir için anlamı büyük. Mehmet Emir hem kaybettiği aşkından bir iz bulduğu için seviniyor, hem de kendi kanından evladının sevgisini tadacağı için heyecanlanıyor. Gerçek kızının Bahar olduğunu bilmeden..

İCLAL AYDIN (HASRET)

Bahar'ın gerçek annesi... Mersin'li bir toprak ağası olan Yusuf'un tek evladı. İstanbul'da üniversite kazandığında Yusuf herkesin sözüne karşı çıkıp, "Ben kızıma güveniyorum" diyerek İstanbul'a göndermiş Hasret'i. Hasret de babasının yüzünü kara çıkarmamış ilk yıl. Ama sonra Mehmet Emir'le tanışmış ve birbirlerine aşık olmuşlar.Hasret güzel, ayakları yere basan, cesur, öz güveni yüksek ve gururlu bir kadın... Hayata karşı kaldırdığı bütün kalkanları önce Efsun sonra da Mehmet Emir karşısında iniyor bir bir. Sıcak, insana huzur veren bir ses tonu var. Ancak cümleleri, düşüncelerini hiçbir yanlış anlamaya fırsat vermeyecek kadar keskin. Dinlerken insanın gözlerinin içine bakıyor; ruhunu okumak istercesine. Bir tek Mehmet Emir'in gözlerinin içine bakamıyor uzun uzun; kalbini ele vermekten korktuğu için o da... Tavırları sakin ama ağırkanlı

OYA BAŞAR (SULTAN)

Nuran'ın ablası Sultan, elli yaş civarında, sert görünümlü bir kadın. Yüzüne bakıldığında gençliğinde de ne kadar güzel olduğunu anlamak hiç de zor değil. Şimdi de hala havalı ve alımlı ama yüzünde hep bir kırgınlık, hep bir öfke var. Bu öfkenin sebebi de acılarla, hayal kırıklığıyla, mücadeleyle geçmiş koskoca bir hayat.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel O Hayat Benim 89. Bölüm Fragmanında Olay Sahne! - İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı
    17:43 Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı

    Hint Okyanusundaki ada ülkesi Madagaskar'ı vuran Gamane Kasırgası'nda hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi. Kasırga nedeniyle 3 kişi yaralandı, 4 kişi kayboldu ve 20 binden fazla kişi yerinden oldu. Ülkenin farklı bölgelerinde şiddetli yağış sele yol açtı.

  • Küçük çocuğuna tır kullandıran baba yakalandı
    17:42 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba yakalandı

    İzmir'de küçük yaştaki çocuğuna tır kullandıran ve o anları sosyal medyada paylaşan baba, idari para cezası kesilerek hakkında işlem başlatıldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tırda bulunan küçük çocuğunun ehliyetsiz araç kullanmak ve kullandırmak suçundan dolayı babasına ceza kesildiğini tespit etti. Ayrıca baba ve kızı hakkında trafik güvenliğini tehlikeye atma suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

  • AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi toprağa verildi
    17:41 AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi toprağa verildi

    Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın cenazesi, başkentte düzenlenen törenle toprağa verildi. Cenazeye Karaaslan'ın ailesi, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve diğer siyasi isimler ile vatandaşlar katıldı.


Advertisement