"O İkisinin Olduğu Yerde Ben Olmam" - Son Dakika
Güncel

"O İkisinin Olduğu Yerde Ben Olmam"

"O İkisinin Olduğu Yerde Ben Olmam"

Katılsa olay olacaktı, katılmadı yine olay oldu. Ahmet Türk, a haber'deki canlı yayına niye gitmedi?

08.06.2012 10:46  Güncelleme: 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Haber'de yayınlanan Yüzde Yüz Siyaset programında Ahmet Türk krizi çıktı. Ahmet Türk, Kemal Burkay ve Mehmet Metiner'in konuk olduğu programa katılmaktan son anda vazgeçti.

BDP MESAJ YAYINLADI

BDP eş başkanı Selahattin Demirtaş, Ahmet Türk'ün programa çıkmasını A Haber'in engellediğini iddia ederken; BDP'nin resmi Twitter sayfasından yayınlanan mesajda, Kemal Burkay ve Mehmet Metiner'in Ahmet Türk'ün bilgisi dışında programa alınması nedeniyle, Türk'ün yayından çekildiği açıklandı.

O İKİSİ VARSA BEN YOKUM

Bunun üzerine A Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Er iki gündür tanıtımın ekranlarda dönmesine rağmen Ahmet Türk'ün, BDP tarafından yayına çıkarılmadığını ileri sürdü.

Twitter'da yayınlanan mesajlar üzerine açıklama yapan programın moderatörü Sevilay Yükselir ise Ahmet Türk'ün Mehmet Metiner ve Kemal Burkay'ı görünce "O ikisinin olduğu yerde ben olmam" diyerek programa katılmadığını ifade etti.

A Haber ekranlarında günler öncesinden yayınlanan jeneriğinde ise AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, CHP Parti Meclisi Üyesi Mesut Değer, yazar Kemal Burkay ve Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk'ün konuk olacağı duyurulmuştu.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel 'O İkisinin Olduğu Yerde Ben Olmam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement