O İşçilere Yeni İş Umudu - Son Dakika
Yerel

O İşçilere Yeni İş Umudu

O İşçilere Yeni İş Umudu

AK Parti Amasya Milletvekili Aday Adayı Hasan Ali Cesur, Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde CHP’li belediye tarafından iş akitlerinin sona erdirilmesi üzerine işsiz kalan taşeron firma işçilerinin yeni bir iş bulmaları için girişimde bulunduklarını açıkladı.

05.03.2015 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Amasya Milletvekili Aday Adayı Hasan Ali Cesur, Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde CHP'li belediye tarafından iş akitlerinin sona erdirilmesi üzerine işsiz kalan taşeron firma işçilerinin yeni bir iş bulmaları için girişimde bulunduklarını açıkladı.

Düzenlediği basın toplantısında aday adaylığı süreciyle ilgili yaptığı değerlendirmelerin ardından işsiz kalan 85 işçi ve ailelerinin düzenlediği eyleme parti yöneticileri ve diğer milletvekili aday adaylarıyla birlikte katıldığını anlatan Hasan Ali Cesur, yaptıkları istişare sonucu beraberindeki ASKON Merzifon Şubesi başkanının 30 işçiyi, yardımcısının da 15-20 kadar işçiyi kendilerine ait tekstil firmalarında istihdam edebileceklerini ilettiklerini söyledi.

Tekstil atölyelerine Merzifon'un yanı sıra Çorum'un Osmancık ilçesinden de servisle işçi getirildiğini, yıllardır çalıştıkları belediyedeki işlerinden olan işçilerin iletilecek teklifi kabul etmeleri halinde yeni bir işe kavuşabileceklerine değinen Cesur, "Bizim çalışma şeklimiz vaatten ziyade pratik icraattır. İş dünyasından gelme, sanayici olmam hasebiyle. Sıkıntıyı yarıya indirerek onlarında sıkıntısını, derdini bir nebze çözmeye çalıştık" diye konuştu.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı icra kurulu üyesi olan elektronik mühendisi Hasan Ali Cesur, aday adaylığı öncesi ASKON Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel O İşçilere Yeni İş Umudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement