O Kaza Sonrası Yaşananlar Kask Kamerasında - Son Dakika
Güncel

O Kaza Sonrası Yaşananlar Kask Kamerasında

O Kaza Sonrası Yaşananlar Kask Kamerasında

İzmir’in Konak ilçesinde, yolun karşısına geçmek isteyen Lütfiye Yurdaer ve yeğeni Ecem Haliloğlu, bir aracın çarpması sonucu can verdi.

17.08.2016 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Konak ilçesinde, yolun karşısına geçmek isteyen Lütfiye Yurdaer ve yeğeni Ecem Haliloğlu, bir aracın çarpması sonucu can verdi. Feci kaza sonrası yaşananlar, olay yerinde bulunan bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına kaydedildi.

Olay, 10 Ağustos gece yarısı Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda meydana geldi. Konak yönünden Balçova yönüne giden ve sürücüsünün N.D. olduğu öğrenilen 06 DM 4333 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Lütfiye Yurdaer (60) ve Ecem Haliloğlu'na (26) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre savrulan ve ağır yararlanan Yurdaer ve yeğeni Haliloğlu, sağlık ekipleri tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahaleden sonra Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan her iki yaralı da kurtarılamadı.

Araç sahibinin aracı akrabasına verdiği öğrenildi

Kaza sonrası aracı terk edip kaçan kimliği belirsiz sürücüyü bulmak için polis çalışma başlattı. Polis ekipleri yaptıkları araştırmada, kazaya karışan aracın plakasından ruhsat sahibine ulaştı. Gözaltına alınana ruhsat sahibi sorgusunda, kaza anında aracın kendisinde olmadığını ve o gün akrabası olan Ankara'da müteahhitlik yapan N.D.'ye verdiğini söyledi. Polis, o gece arabayı kullanan ve Lütfiye Yurduer ile 10 gün sonra evlenecek olan Ecem Haliloğlu'na çarparak ölümüne sebebiyet veren N.D.'yi bulmak için soruşturmayı genişletti.

Kask kamerası görüntüledi

Öte yandan feci kaza sonrası yaşananlar, olay yerinde bulunan bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, kazanın ardından yoldan geçen vatandaşlar yerde yatan yaralıların yanına giderek sağlık ekiplerine haber veriyor. Olay yerine gelen ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yapıyor. Görüntüyü kaza günü sosyal medyada yayınlayan kullanıcının, "İzmir Belediyesinin tramway çalışması yüzünden sahil yolunda ışıklar olmadığından yaya olarak iki kişi karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor. Beyaz bir model yayaları göremeyip çarpıyor. Olay yerinde can veriyorlar. Sürücü aracı bırakıp kaçıyor. 25 yaşında diğeri, 50 ya da 60 yaşlarında" yazdığı görülüyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel O Kaza Sonrası Yaşananlar Kask Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement