O Kıyafetlere Hiç Bu Kadar Acı Bakmamıştı - Son Dakika
Güncel

O Kıyafetlere Hiç Bu Kadar Acı Bakmamıştı

O Kıyafetlere Hiç Bu Kadar Acı Bakmamıştı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, oğlu kaçırılıp fidye istenen iş adamı baba, dün bir çoban tarafından arazide bulunan cesedin üzerindeki kıyafetlerin oğluna ait olduğunu söyledi.

24.02.2015 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, oğlu kaçırılıp fidye istenen iş adamı baba, dün bir çoban tarafından arazide bulunan cesedin üzerindeki kıyafetlerin oğluna ait olduğunu söyledi.

Dün kale civarında koyun otlatan bir çobanın köpeklerin havlamasından şüphelenerek fark ettiği cesedin bir süredir kayıp olan 18 yaşındaki İbrahim Yerli'ye ait olma ihtimali güçlendi. Acılı baba Yılmaz Yerli'nin cesedin üzerindeki kıyafetlerin kayıp oğluna ait olduğunu teşhis etmesi üzerine ilçede yas var. Orhangazi'de market ve ekmek fırını işleten Yılmaz Yerli'nin evi taziyeye gelenlerle doldu.

Orhangazi Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer ve Müftü Nihat Aktaş da acılı aileyi ziyaret edip taziyede bulundu. Kaymakam Yurdaer, büyük acı içerisinde olduklarını söyleyerek, "Cenaze halen Adli Tıp Kurumu'nda. Savcılık soruşturması sürüyor. Üzgünüz. Söyleyecek söz bulmakta zorlanıyorum" dedi.

İbrahim Yerli'nin babası Yılmaz Yerli, 28 Ocak akşamından beri oğlundan haber alamadığını söyledi. Kendisinden fidye istendiğini anlatan Yerli, "250 bin lira fidye istendi. Sonra da mesaj çekti. 'Akşama geleceğim' baba dedi. Ancak bir daha gelmedi" diye konuştu.

Tanınmayacak haldeki cesedi görmediğini anlatan Yerli, "Elbiselerini gösterdiler. Kıyafetler onun. Şüpheli şahıs Kurşunlu'ya götürüyor. Kurşunlu'dan getirmiş, kaleye çıkarmış. Galiba içki içiliyor. 2-3 gün sonra da öldürüyorlar" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel O Kıyafetlere Hiç Bu Kadar Acı Bakmamıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement