'O Ses Hasan'ın Çalıştığı Lokantada Büyük Sevinç - Son Dakika
Güncel

'O Ses Hasan'ın Çalıştığı Lokantada Büyük Sevinç

\'O Ses Hasan\'ın Çalıştığı Lokantada Büyük Sevinç

'O Ses Türkiye' yarışmasında 1. seçilen Hasan Doğru'nun ailesinin sahip olduğu lokantada, final heyecanı sonrası büyük sevinç yaşandı.

21.01.2014 03:18  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Star TV'de Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği O Ses Türkiye'nin dün geceki final bölümünde, birbirinden yetenekli yarışmacılar, final için hünerlerini sergiledi. Finalde Athena Gökhan'ın yarışmacıları Hasan Doğru ve Abdullah Civliz'in kaldığı yarışmayı Hasan Doğru kazandı.

Yarışma boyunca muhteşem performansı ve sempatik tavırlarıyla halkın sevgilisi haline gelen ve izleyicilerin oylarıyla 'O Ses Türkiye' 1'ncisi seçilen Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü mezunu 26 yaşındaki Hasan Doğru'nun ailesinin sahip olduğu lokantada final heyecanı yaşandı.

LOKONTADA 'HASAN' TEZAHÜRATLARI

Kozlu Beldesi'nde bulunan 'Kemeraltı' lokantasında amca Ömer Doğru, müşteriler ve hemşireleri yarışmayı birlikte izledi. Hasan Doğru'nun performansını dinledikten sonra alkışlarla tempo tutan sevenleri, cep telefonuyla sık sık mesaj atarak Doğru'ya destek verdi. Hasan Doğru'nun son 2'ye kalmasıyla birlikte lokanta da 'Hasan' tezahüratları başladı. Finali dikkatle izleyen sevenleri, Hasan Doğru'nun 1'inci olarak açıklanmasını birbirlerine sarılarak kutladı.

"KALP KRİZİ GEÇİRECEKTİK"

Hasan'ın destekleyen herkese teşekkür eden amca Ömer Doğru ise şöyle konuştu; "Hasan'dan Allah razı olsun bize bu mutluluğu yaşattığı için. Zonguldak ve Kozlu başta olmak üzere tüm Türkiye'ye desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Hasan'ın Allah yolunu açık etsin. Oylamada neredeyse kalp krizi geçirecektik. Herkese teşekkür ediyorum. Bugün de arkadaşlar geldi toplandık. Hep beraber mesaj atarak Hasan'ı destekledik. Hasan buraya herkesin desteğiyle geldi. Herkese teşekkür ediyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'O Ses Hasan'ın Çalıştığı Lokantada Büyük Sevinç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • sefa: ersın yılmaz ın hakkıydı 30 62 Yanıtla
  • resat: hasanın sesi güzel haketti 53 2 Yanıtla
  • resat: türk pavarottisi ve kiloluda 38 5 Yanıtla
  • İSTANBUL ZONGULDAKLILAR: Biz hasanı ZONGULDAK'lı diye mesaj attık oda ORDU'luymuş ya 22 10 Yanıtla
  • gurbetçi zng: toprağım benim ya helal sana tüm 59 üjbejj gurbet zonguldaklılar hep yanındaydı helal olsun tek kelime 21 4 Yanıtla

Advertisement