"O Ses Türkiye"de 3 Şampiyonlu Final - Son Dakika
Güncel

"O Ses Türkiye"de 3 Şampiyonlu Final

"O Ses Türkiye"de 3 Şampiyonlu Final

Jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz'un 4 finalistinin yarıştığı O Ses Türkiye 3. sezon final gecesinde kazanan Hasan Doğru oldu.

22.01.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz'un 4 finalistinin yarıştığı O Ses Türkiye 3. sezon final gecesinde kazanan Hasan Doğru oldu. Mert Demir, Ersin Yılmaz, Hasan Doğru ve Abdullah Civliz'in yarıştığı büyük finalde "Dadaloğlu", "Fırat", "Uzu İnce Bir Yoldayım" şarkılarını seslendiren Hasan oğru, %62 oyla birinci seçildi.

"O SES TÜRKİYE"NİN 1. VE 2. SEZON ŞAMPİYONLARI OĞUZ BERKAY FİDAN VE MUSTAFA BOZKURT YENİ ŞARKILARINI İLK KEZ CANLI YAYINDA SESLENDİRDİLER!..

Murat Boz ile düet yaptığı şarkısı "Olmuyor" ile büyük beğeni toplayan "O Ses Türkiye"nin ilk sezon birincisi Oğuz Berkay Fidan; yepyeni şarkısı "Beni Ellerden Sayma"yı ilk kez final gecesinde seslendirdi. Söz ve müziği Cengiz Erdem, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'na ait olan şarkı radyo ve dijital müzik platformlarında da yayınlanmaya başladı.

"O Ses Türkiye" yarışmasında geçtiğimiz yıl birinci olan Mustafa Bozkurt da beklenen albümünün yepyeni şarkısını ilk kez "O Ses Türkiye" yarışmasının final gecesinde seslendirdi. Söz ve müziği kendisine ait olan "Mavi Gece" şarkısını seslendiren Bozkurt'un ilk albümü, çok yakında Avrupa Müzik markasıyla yayımlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'O Ses Türkiye'de 3 Şampiyonlu Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement