O Ses Türkiye Ebru Gündeş'i Anarak Başladı - Son Dakika
Magazin

O Ses Türkiye Ebru Gündeş'i Anarak Başladı

O Ses Türkiye'nin 2016 yılı yeni sezonu coşkuyla başladı. Programın sunucusu Acun Ilıcalı jüri üyelerini tanıtmadan önce, jürilikten ayrılan Ebru Gündeş'i "Yine görüşeceğiz" deyip alkışlattı.

02.10.2016 22:44  Güncelleme: 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TV8 ekranlarının sevilen ses yarışmacı O Ses Türkiye'nin 2016 yeni sezonu büyük coşkuyla başladı.

EBRU GÜNDEŞ'İ ANDI

Acun Ilıcalı programın başlamasının ardından jüriyle sırayla stüdyoya davet etti. Yeni Jüri üyelerini tanıtmadan önce Ilıcalı eski jüri üyesi Ebru Gündeş'i anmadan edemedi.Acun Ilıcalı "Jürimiz renklendi. Tabiki çok önemli bir arkadaşımız bizimle değil. Ama inşallah ileride yine görüşeceğiz. Sevgili Ebru Gündeş. Şimdi onun için büyük bir alkış rica ediyorum." sözleriyle Gündeş'i andı.

GEÇTİĞİMİZ EYLÜL AYINDA AYRILMIŞTI

Üç sezon O Ses Türkiye'de jüri koltuğunda oturan 41 yaşındaki Ebru Gündeş geçtiğimiz Eylül ayında jurilikten ayrıldığını Instagram hesabından duyurdu.

İşte Gündeş'in ayrılığı duyuran paylaşım:

3 yıldır büyük bir keyif, heyecan ve mutlulukla oturduğum O Ses Türkiye jüri koltuğumda bu sene bulunamayacağımı büyük bir üzüntü ile bildirmek isterim... Hayatta herkes başına ne gelirse gelsin sağlık sorunu olmadığı taktirde bir şekilde yaşantısına ve işine devam eder, etmek zorundadır bende gücümün yettiğince kendim,ailem ve ekibim adına buna çalışıyorum.

İşte O Ses Türkiye 2016 jürisi:

Gökhan - Hakan
Sibel Can
Murat Boz
Hadise

O Ses Türkiye Ebru Gündeş\'i Anarak Başladı

Son Dakika Magazin O Ses Türkiye Ebru Gündeş'i Anarak Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement