Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi'ne Ek Derslik - Son Dakika
Yerel

Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi'ne Ek Derslik

Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi\'ne Ek Derslik

Alanya Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi’ndeki derslik sıkıntısı gideriliyor.

26.07.2016 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi'ndeki derslik sıkıntısı gideriliyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hayırsever işadamı Nazmi Yılmaz ile görüşerek, Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi'ndeki derslik sıkıntısının çözülmesini sağladı.

Hayırsever işadamı Nazmi Yılmaz'ın sahibi olduğu Yılmazlar Grup'un genel müdürü Ömer Sarıaslan, Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi Müdürü Ruhi Sarıkaya, Oba Akdeniz Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Kunt ve Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ile bir toplantı gerçekleştiren Başkan Yücel, ek derslik sorunun bir kat çıkılarak çözüleceğini söyledi.

Toplantının ardından Başkan Yücel, "Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi'ndeki ek derslik sıkıntısı sona erdirmek için daha önce okulu da yapan Hayırsever İşadamımız Nazmi Yılmaz'dan rica ettik. Kendileri Genel Müdürü Ömer Sarıaslan'ı bu işle görevlendirerek ek dersliklerin yapılması konusunda olumlu yaklaşım da bulundu. Kendisine eğitime verdiği bu katkıdan dolayı halkımız ve çocuklarımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ek dersliğin yapımı için gayretlerinden dolayı Başkan Yücel'e teşekkür eden Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi Müdürü Ruhi Sarıkaya, "Başkanımızın eğitime verdiği büyük önem ve desteği biliyoruz. O yüzden kendilerine bu konuyu açtık. Hayırsever iş adamı Nazmi Yılmaz ile görüşerek okulumuzun bu sorununu çözdüler. Başkan Yücel'in her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz. Kendilerine teşekküre ediyorum."

Yılmazlar Grup'un genel müdürü Ömer Çelik ise Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in desteği ile kısa zamanda ek derslerin yapımına başlayacaklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi'ne Ek Derslik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement