Objektifin Gözünden Gençlerin Dünyası" Projesi - Son Dakika
Yerel

Objektifin Gözünden Gençlerin Dünyası" Projesi

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM) tarafından hazırlanan "Objektifin Gözünden Gençlerin Dünyası" projesinin tanıtımı düzenlenen toplantıyla yapıldı.

18.02.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM) tarafından hazırlanan "Objektifin Gözünden Gençlerin Dünyası" projesinin tanıtımı düzenlenen toplantıyla yapıldı.

SAKEM Aslanlar Şubesi'nde yapılan toplantıda konuşan Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bilicioğlu, projenin Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı tarafından desteklendiğini söyledi.

İlçede ortaöğretim ve liselerde okuyan, ekonomik ve sosyal farklılık nedeniyle dezavantajlı konumda olan 14-19 yaşları arasındaki erkek gençlere fotoğrafçılık kursu verileceğini ifade eden Bilicioğlu, şöyle devam etti:

"Projede verilecek olan eğitimin yanı sıra kültürel gezileri, piknik, sergi ve ödüller olacak. Bu projeyle çocukların sosyalleşmeleri de amaçlanıyor. Bu tür projeleri çoğaltarak, genç ve çocukların topluma daha faydalı bireyler olarak kazandırılmasında da katkı sağlamaya devam edeceğiz."

Proje, konuşmanın ardından katılımcılara tanıtıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Objektifin Gözünden Gençlerin Dünyası' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement