Obradovic'in Yüzüne Tüküren Taraftar Gözaltına Alındı - Son Dakika
Spor

Obradovic'in Yüzüne Tüküren Taraftar Gözaltına Alındı

Obradovic\'in Yüzüne Tüküren Taraftar Gözaltına Alındı

Galatasaray maçında Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic'e tüküren taraftar, "Amacım tükürmek değildi. Özür dilemek için yanına gidecektim ama ulaşamadım." dedi.

31.05.2016 19:27  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan basketbol maçında Zeljko Obradovic'in yüzüne tüküren taraftar gözaltına alındı. Zanlı ilk ifadesinde, "Özür dilemek için yanına gidecektim ama ulaşamadım" dedi.

EVİNDEN ALDILAR

Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü maç sonrası yaptığı incelemeler sırasında, Obradovic'in yüzüne tükürdüğü söylenen ve Galatasaray tribününde oturan 31 yaşındaki O.B. Bayrampaşa'daki evinde gözaltına alındı. Zanlının, kamera görüntüleri izlenerek tespit edildiği öğrenildi.

"ÖZÜR DİLEYECEKTİM, ULAŞAMADIM"

Üsküdar'da bulunan Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'ne götürülen O.B.'nin, ilk sorgusunda, "Amacım antrenöre tükürmek değildi. Ona geldiği için çok üzüldüm. Maçtan sonra yanına gidip özür dileyecektim, ama ulaşamadım" dediği belirtildi.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Koçu Zeljko Obradovic'e şikayetçi olup olmadığı da sorulacak.







Son Dakika Spor Obradovic'in Yüzüne Tüküren Taraftar Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kurt: Demek ki neymiş? Ayran değilmiş... 14 1 Yanıtla
  • Merak etme sen: Birkez daha söylüyorum kabahatin rengi olmaaaaazzz olmamalı yoksa vay halimize gelin hep beraber suça saygısızlığa kabahate hep beraber karşı duralım en azından özünde barış ve kardeşlik olan spor için yapalım 8 0 Yanıtla
  • ozgurr*: bu adam kac yasinda pardon? 3 0 Yanıtla

Advertisement