Orhan Atik, U19 Maçında Takım Hükmen Yenildiği İçin Gönderilmiş - Son Dakika
Spor

Orhan Atik, U19 Maçında Takım Hükmen Yenildiği İçin Gönderilmiş

Galatasaray'da altyapıda koordinasyondan sorumlu olan Orhan Atik'in U19 takımının başka yaş kategorisinden oyuncu oynattığı için hükmen yenilmesinden dolayı gönderildiği iddia edildi.

10.12.2016 07:10  Güncelleme: 08:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da dün şok bir gelişme yaşandı... Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in yardımcılarından Orhan Atik'in görevine son verildi.

SERT BİR MESAJ!

Aynı zamanda altyapıda da koordinasyondan sorumlu olan Orhan Atik'in Galatasaray U19 takımının başka yaş kategorisinden oyuncu oynattığı için hükmen yenilmesinden dolayı gönderdildiği belirtildi. Fakat başka bir iddiaya göre, devre arasında Riekerink'i göndermeyi düşünen yönetim operasyona şimdiden start verdi. Yönetimin Hollandalı hocaya sert bir mesaj verdiği öne sürülüyor.

KENDİNİ SAVUNDU

Dün basın toplantısı düzenleyen Riekerink, "Hoca olarak en iyi 11'i belirleyerek sahaya çıkıyorum. Bazen değişiklikleri ilk yarıda, devre arasında ikinci yarıda yaparsınız. Burada önemli olan şey benim oyunu nasıl okuduğumdur. Belli bir zamana bakmıyorum. A oyuncusu oynasa, B oyuncusu iyi olacaktır sizin gözünüzde. Komşunun çimleri her zaman daha yeşil gelir herkese" dedi.

BANA DEĞİL YÖNETİME SORUN!

Jan Olde Riekerink'e dünkü basın toplantısında Orhan Atik'in görevden alınması soruldu... Hollandalı hoca, "Bu benim kararım değil, yönetimin kararı. Önümüzdeki günlerde bu konu hakkında açıklama yapacaklardır" ifadesini kullandı.

(Takvim)

Orhan Atik, U19 Maçında Takım Hükmen Yenildiği İçin Gönderilmiş
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Orhan Atik, U19 Maçında Takım Hükmen Yenildiği İçin Gönderilmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement