Öcalan'dan Cizre Halkına Mesaj - Son Dakika
Güncel

Öcalan'dan Cizre Halkına Mesaj

Öcalan\'dan Cizre Halkına Mesaj

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde son bir aydır meydana gelen ve 5 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan olayların sona ermesi için Öcalan'ın mesajı okunacak.

12.01.2015 16:39  Güncelleme: 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde son bir aydır meydana gelen ve 5 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan olayların sona ermesi için HDP'nin İmralı heyetinde yer alan Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eş Başkanı Hatip Dicle, DTK'nın diğer Eş Başkanı Selma Irmak ve bazı HDP milletvekilleri ile birlikte çarşamba günü Cizre'ye gidecek. Öcalan'ın Cizre halkına yönelik bir mesajı iletilecek.

Cizre'deki gerginliğin son ermesi için DTK'lılar hareke geçiyor. DTK'nın, HDP'nin İmralı heyetinde yer alan Eş Başkanı Hatip Dicle, diğer Eş Başkan ve Şırnak HDP Milletvekili Selma Irmak ve bazı HDP milletvekilleri ile birlikte çarşamba günü Cizre'ye gidecek.

Cizre ziyareti ile ilgili bugün Diyarbakır'da açıklama yapan DTK Eş Başkanı Hatip Dicle, Cizre'de gidip gençlerle sohbet etmek istediklerini belirterek, "Cizre'ye, yaşanan gerginliğin düşürülmesi için gideceğiz. Gidip insanlarımız ile konuşacağız, bunun bir tuzak olduğunu, sürece yönelik büyük bir tezgahın gündeme getirilmesi oluğunu var gücümüz ile anlatmaya çalışacağız" diye konuştu.

ÖCALAN'DAN PROVAKASYON UYARISI

Cizre'de yaşanan gerginliğin İmralı heyetinin Abdullah Öcalan ile yaptığı görüşmede de gündeme getirildiği öğrenildi.

imc'nin haberine göre Öcalan'ın Cizre başta olmak üzere bölgenin diğer illerinde yaratılmak istenen provokasyona ilişkin mesaj gönderdiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Öcalan'dan Cizre Halkına Mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • fatih czri: artık daha tesirli biber gazı istiyoruz 6 6 Yanıtla

Advertisement