Ödemiş Koah Hastası, Yalnız Yaşadığı Evde Ölü Bulundu - Son Dakika
3. Sayfa

Ödemiş Koah Hastası, Yalnız Yaşadığı Evde Ölü Bulundu

Ödemiş Koah Hastası, Yalnız Yaşadığı Evde Ölü Bulundu

Koah hastası, yalnız yaşadığı evde ölü bulundu İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde hurda toplayarak geçimini sağlayan KOAH hastası 63 yaşında Musadik Yılmaz, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

27.01.2016 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koah hastası, yalnız yaşadığı evde ölü bulundu

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde hurda toplayarak geçimini sağlayan KOAH hastası 63 yaşında Musadik Yılmaz, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Emmioğlu Mahallesi Hamam Sokak 3 numarada oturan KOAH hastası Musadik Yılmaz'dan haber alamayan arkadaşı Nihat Tosun, merak edip, dün (salı) saat 22.00'de kontrol için evine gitti. Yılmaz'ın yataktaki cesedini buldu. Tosun'un ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, inceleme yaptı. Vücudunda herhangi bir darp izi ile kesici ve delici alet yarasına rastlanmayan Tosun'un cesedi, Ödemiş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan; AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in sosyal medyadan, soğuk havalarda aranması gereken numaraların yer aldığı bir afiş paylaşımının altına,Musadik Yılmaz'ı tanıyan mahalle sakinlerinden birinin "Başkanım ben şikayet ediyorum. Yıldız Kent Müzesi'nin yanında kalan vatandaşın biri var, astım hastası. Kahvehanede bakmaya çalışıyoruz. Buyur belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa yapın başkanım" notunu düştüğü görüldü. Daha önce de yine bir mahallelinin Başkan Badem'in cep telefonuna mesaj gönderip, Yılmaz için yardım istediği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Ödemiş Koah Hastası, Yalnız Yaşadığı Evde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement