Ödemiş'te Süt Bayramı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Süt Bayramı Hazırlıkları Sürüyor

Ödemiş\'te Süt Bayramı Hazırlıkları Sürüyor

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, 8-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılacak "Süt Bayramı" hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

15.02.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, 8-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapılacak "Süt Bayramı" hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Ödemiş ilçesinde, 8-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan "Süt Bayramı" için bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıya, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İzmir İl Müdür Yardımcısı Selami Turan, Ödemiş İlçe Tarım Müdürü İbrahim Altıntaş, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ Süt Birliği Başkanları, kamu kurum ve kuruşlarının yetkilileri katıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en çok süt üreten ilinin İzmir olduğunu bildirdi. Badem, "Türkiye'nin en çok süt üreten ili İzmir ve İzmir'in en çok süt üretilen bölgesi ise Küçük Menderes Havzası'dır. Türkiye'de ilk kez organize edilen bu etkinliğin Ödemiş'te yapılması bizler için çok önemli. Üretici, tüketici ve sektör temsilcilerinin buluşacağı Süt Bayramı'nın hem eğitici hem de eğlenceli olmasına özen gösteriyoruz. Bölgemizde üretilen sütün tanıtılması aynı zamanda üreticimize büyük bir katkı sağlayacaktır. Çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ediyoru" dedi.

Öte yandan ilçede yapılacak "Süt Bayramı" için ise hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. 8-9-10 Mayıs 2015 tarihlerinde Ödemiş Fuar Alanı'nda yapılacak etkinlikte, canlı hayvanların sergileneceği bölümler, beslenme rasyonları, sağımhaneler, katılımcı firmaların satış ve tanıtımını yapacağı stantlar yer alacak. Süt Bayramı etkinliklerinde ayrıca, kadınlar ve çocuklara yönelik eğlenceli aktiviteler ve paneller de gerçekleştirilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Süt Bayramı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement