Ödemiş'te Üreticileri İsyan Ettiren Arazi Yolları - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Üreticileri İsyan Ettiren Arazi Yolları

Ödemiş\'te Üreticileri İsyan Ettiren Arazi Yolları

İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı Kaymakçı Mahallesinde, sulama projesi çerçevesinde açılan ve bozulan arazi yolları, adeta kaderine terk edildi.

12.05.2016 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Kaymakçı Mahallesinde, sulama projesi çerçevesinde açılan ve bozulan arazi yolları, adeta kaderine terk edildi.

Ödemiş ilçesine bağlı Kaymakçı Mahallesinde, Küçük Menderes Sulama Projesi çerçevesinde açılan arazi yolları, kış mevsiminin ardından kullanılmayacak bir hal aldı. Bu durum üreticileri ise zor durumda bıraktı. Bazı üreticiler, yağışlı geçen kış mevsiminin ardından bozulan arazi yollarının kaderine terk edildiğini ve bu durumu yargıya taşıyacaklarını söyledi. Kaymakçılı üretici Nazmi Balcılar, bozuk arazi yollarına tepki göstererek, "Ovamız için uygulanan proje genel anlamda olumlu; ama yürütülen çalışma ile çok sayıda üretici mağdur edildi. Bölgemizdeki tarım alanları yeniden şekillendirilirken, her tarlanın yanından geçecek şekilde üretim yolları da açılıyor. Yollardaki dolgu kalınlığı yer yer değişiyor. Bazı yollardaki dolgu malzemesi dere toprağı olduğu için hemen bozuldu. Yağışların ardından bazı tarlalara ulaşmak nerede ise imkansız hale geldi. Bize her seferinde sorunların düzeleceği söylendi ama hala sıkıntılarımız had safhada. Yapılan bunca masraf var, emek var; ama arazi yollarımızın böyle olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Bu yolların kışın bozulacağı geçmiş yazdan belli idi. Uyarılarda bulunduk ama dinleyen olmadı" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Üreticileri İsyan Ettiren Arazi Yolları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement