Ödp'li Taş, Başbakan'a Yüklendi - Son Dakika
Güncel

Ödp'li Taş, Başbakan'a Yüklendi

Ödp\'li Taş, Başbakan\'a Yüklendi

Özgürlük ve Dayanışma Partisi'nin (ÖDP) Eş Genel Başkanı Alper Taş, Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenip, dünyanın hiçbir yerinde bu kadar yalan söyleyen bir başbakanın bir memleketi yönetme şansı ve hakkının olmadığını söyledi.

22.03.2014 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özgürlük ve Dayanışma Partisi'nin (ÖDP) Eş Genel Başkanı Alper Taş, Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenip, dünyanın hiçbir yerinde bu kadar yalan söyleyen bir başbakanın bir memleketi yönetme şansı ve hakkının olmadığını söyledi.

ÖDP'nin Uşak Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingi gergin başladı. Toplu halde mitingin yapılacağı alana gelen ÖDP'lilerin polis üzerlerini aramak istedi. Polis, gruub üzerlerini aratmamaları nedeniyle içeri almayınca, tartışma yaşandı. Grubun ısrarcı olması üzerine arbede yaşandı. Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Uşak Mitingi öncesi Eş Genel Başkanlar Alper Taş ve Bilge Seçkin Çetinkaya, Uşak Belediye Başkan Adayı Fadime Genç, ÖDP Uşak İl Başkanı Mahmut Uludağ'ın araya girmesiyle sakinleşen grup, üzerleri arandıktan sonra miting alanına alındı.

'GERİ BAS TAYYİPö

Yaklaşık 200 kadar partiliye seslenen ÖDP Eş Genel Başkanı Bilge Seçkin Çetinkaya, konuşmasına 'AKP Hükümeti'nin her şeyi kadınlar için daha zor, daha beter hale getirdiö diyerek başladı. Çetinkaya, 'Sizin yeriniz eviniz, eşiniz ve çocuklarınıza bakmak' dedi. AKP ve Başbakan Erdoğan, 'Her kürtaj, bir Uludere'dir', 'Kadın mı kız mı belli değilö, 'Ananı da al git' diyorlar. Yani toplumun içinde biz kadınların onurunu kırıyorlar, aşağılıyorlar, hayatımızı yok sayıyorlar. Acılı annelerimizi seçim meydanlarında yuhalatıyorlar. Bunun karşılığında bize ahlak dersi vermeye çalışıyorlar. Kasetli, tapeli düşük ahlaksızlar bize ahlak öğretmeye çalışıyorlar. Ellerini rahmimize kadar uzatıyorlar. Bizde diyoruz ki 'Geri Bas Tayyip, senden mi ahlak öğreneceğiz. Çocuklarımızı katleden katilde mi ahlak öğreneceğiz. Ayakkabı kutularında kendi pisliğine boğulan bir hırsızdan mı ahlak öğreneceğiz. Geri bas Tayyip, senin tafran bize sökmezö' dedi.

'HUKUKU YAPBOZ TAHTASI HALİNE GETİRDİNö

ÖDP Eş Genel Başkanı Alper Taş da Başbakan Erdoğan'a yüklenip, dünyanın hiçbir yerinde bu kadar yalan söyleyen bir başbakanın bir memleketi yönetme şansı ve hakkının olmadığını dile getirdi. Taş, 'Başbakan hırsızlıkla ve yolsuzlukla damgalanıyor. Bu iddiaları temize çıkarmak için kamuoyunu ikna edici bir şey yapmıyor. 'Bunlar açığa çıkmasın' diye daha dün Mercedes verdiği savcıların ve hakimlerin yerini değiştiriyor, görevden alıyor. Daha dün, 'Destan yazdı' dediği polisleri görevden alıyor. Çünkü ortada büyük bir pislik var. Bu pisliğin üzerinin kapatılması gerekiyor. O yüzden internet yasakları gündeme geliyor. 21. yüzyılda Başbakan Twitter'i yasaklıyor. Senin kitabında ve yönettiğin ülkede hukuk, gücü olanın istediğini yapacağı bir hukuk oldu. Hukuku yapboz tahtası haline getirdinö diye konuştu. Miting, Songül Bulur konserinin ardından sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ödp'li Taş, Başbakan'a Yüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement