ODTÜ Kıbrıs'ın Geleneksel "Oryantasyon Günleri" Başladı - Son Dakika
Güncel

ODTÜ Kıbrıs'ın Geleneksel "Oryantasyon Günleri" Başladı

İlk gün "ODTÜ'lü Olmak", "Kıbrıs'ı Tanıyalım" seminerleri ve Kampus Rektörü'nün açılış konuşmasıyla başlayan programda, 27 Eylül günü Güzelyurt Alışveriş Günü etkinliği katılımı gerçekleştirildi.

28.09.2016 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif olanaklarıyla ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu ile Kuzey Kıbrıs'ı tanıtmak ve yeni öğrencilerin uyum sürecine katkıda bulunmak amacıyla her yıl düzenlenen ODTÜ Kıbrıs Oryantasyon Günleri, 26 Eylü Pazartesi günü başladı.

29 Eylül Perşembe günü öğrenciler, Yeşil Kampus Turu ve "İlk Adım, İlk Ağaç" etkinliği kapsamında, kendi ağaçlarını dikecekler ve 30 Eylül Cuma günü ise, Kalkanlı Çakıstes Festivali yer alıyor. Oryantasyon takviminde ayrıca, Girne, Lefkoşa ve Mağusa gezileri de yer alıyor. Oryantasyon Günleri; seminerler, söyleşiler, bilgilendirme toplantıları, dans gösterileri, konserler, tiyatro oyunları, film gösterimleri, partiler ve kampus gezileriyle dolu, zengin bir program sunuyor.

ODTÜ'nün 3 kampusundan birisi olan ODTÜ Kıbrıs'ın 26 Eylül günü başlayan geleneksel Oryantasyon Günleri, 15 Ekim günü yapılacak Mağusa gezisiyle sona erecek.

Eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif olanaklarıyla ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu ile Kuzey Kıbrıs'ı tanıtmak ve yeni öğrencilerin adaptasyon sürecine katkıda bulunmak amacıyla her yıl düzenlenen Oryantasyon Günleri'nin, oldukça yoğun bir takvime sahip olduğu dikkat çekti.

Oryantasyon Günleri kapsamında, 8 Ekim günü, Mavi Köşk, Bellapais Manastırı ve Kordon Boyu'nu içeren Girne gezisi; 9 Ekim Pazar günü, Panaromik Lefke Turu, Yeşil Hat, Girne Kapısı, Lokmacı Barikatı, Büyük Han, Selimiye Camii'ni içeren Lefkoşa gezisi ve 15 Ekim Cumartesi günü ise, Lala Mustafa Paşa Camii, Othello Kalesi, Gazi Mağusa Surları, Namık Kemal Zindanı, Venedik Sarayı, Salamis Harabeleri ve St. Barnabas Kilisesi'ni içeren Mağusa gezisi gerçekleştirilecek.

Oryantasyon Günleri; seminerler, söyleşiler, bilgilendirme toplantıları, dans gösterileri, konserler, tiyatro oyunları, film gösterimleri, partiler ve kampus gezileriyle dolu, zengin bir program sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ODTÜ Kıbrıs'ın Geleneksel 'Oryantasyon Günleri' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement