Odü'de Şiir Gecesi - Son Dakika
Yerel

Odü'de Şiir Gecesi

Odü\'de Şiir Gecesi

Ordu Üniversitesi 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü tarafından düzenlenen ‘Hayat Ağacının Gölgesinden’ adlı etkinlikte şiir severler bir araya geldi.

28.04.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Üniversitesi 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü tarafından düzenlenen 'Hayat Ağacının Gölgesinden' adlı etkinlikte şiir severler bir araya geldi.

Tıp Fakültesi Morfoloji binası Konferans Salonu'nda gerçekleşen şiir dinletisine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara, akademik ve idari personel, çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı.

Akademik danışmanlığını Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulundan Öğr. Gör. Reşit Akdağ'ın yaptığı 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü üyelerinin yaklaşık bir saat süren etkinliğinde genç yetenekler özel olarak hazırlanmış sahne dekorları ortamında seçtikleri şiirlerini okudular.

Necip Fazıl Kısakürek, Sezai Karakoç, Aşık Sefai, Serdar Tuncer, Uğur Arslan, Bahattin Karakoç, Mehmet Yunus Aytek, Edip Cansever, Şevki Dinçer, Nurullah Genç, Ozan Arif gibi şairlerin şiirleri, seyirciler tarafından ilgi ve beğeniyle dinlenirken gerçekleşen 'Kum Sanatı' gösterisi de geceye ayrı bir güzellik kattı.

Şiir dinletisinin ardından ODÜ'lü öğrenciler tarafından sergilenen Kafkas oyunu salondan büyük alkış aldı.

Ordu Üniversitesi 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü öğrencilerinin "Hayat Ağacının Gölgesinden" adlı şiir dinletisi toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odü'de Şiir Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement