Ödüllerini, İmamoğlu'ndan Aldılar - Son Dakika
Güncel

Ödüllerini, İmamoğlu'ndan Aldılar

Ödüllerini, İmamoğlu\'ndan Aldılar

Ekrem İmamoğlu, Can Dündar, Fox TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal ve Fox TV Sunucusu Esra Erol'a ödüllerini takdim ederek başarılar diledi.

28.04.2014 09:37  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnternet medyası Magazinci.com'un düzenlediği "2013 Yılın En İyileri" ödül törenine katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gecede Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Can Dündar, Fox TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal ve Fox TV Sunucusu Esra Erol'a ödüllerini takdim ederek başarılar diledi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Magazin Gazetecileri Derneği Onursal Başkanı Nurettin Soydan'ın sahibi olduğu magazinci.com'un düzenlemiş olduğu "2013 Yılın En İyileri" ödül törenine katıldı.

Taksim Gümüşsuyu'nda bulunan CVK Park Bosphorus Hotel'de gerçekleşen gecede, televizyon, müzik, medya, internet, siyaset, sinema, TV ve dizi film kategorilerinde "Yılın En İyileri"ne ödülleri takdim edildi.

Gecede Yılın En İyi Köşe Yazarı seçilen Can Dündar', Yılın En İyi Erkek Haber Spikeri seçilen Fatih Portakal ve Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi gerçekleştiren ünlü seçilen Esra Erol'a ödüllerini takdim eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ödüllerini, İmamoğlu'ndan Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement