Odunpazarı Belediyesi Halk Market Gıda Bankası ve Halk Kart'ın da Patentini Aldı - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediyesi Halk Market Gıda Bankası ve Halk Kart'ın da Patentini Aldı

Odunpazarı Belediyesi Halk Market Gıda Bankası ve Halk Kart\'ın da Patentini Aldı

Odunpazarı Belediyesi, halk merkezlerinin dışında sosyal belediyecilik ve insana yakışır bir yardım modeli olan Halk Market Gıda Bankası ve Halk Kart’ın da patentini aldı.

22.08.2016 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi, halk merkezlerinin dışında sosyal belediyecilik ve insana yakışır bir yardım modeli olan Halk Market Gıda Bankası ve Halk Kart'ın da patentini aldı.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi kadın ve çocukları mutlu bir Odunpazarı hedefiyle gerçekleştirdiği ve vatandaşların kişisel gelişimlerine katkıda bulunduğu Halk Merkezleri'nin Türk Patent Enstitüsü'nden marka tescil patentini aldı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Hizmet kalitesini ve anlayışını güçlendirmek ve güven sağlamak adına Türkiye Cumhuriyeti Türk Patent Enstitüsü Marka Daire Başkanlığı'na başvuru yapan Odunpazarı Belediyesi; Halk Maket Gıda Bankası, Halk Kart ve Halk Merkezi'nin marka tescil sürecini tamamladı. Sürecin tamamlanmasının ardından Halk Merkezi, Halk Kart ve Halk Market Gıda Bankası; Markaların Korunması Hakkında 556 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye göre 9 Aralık 2015 tarihinden itibaren on yıl süre ile Odunpazarı Belediyesi'ne tescil edildi" denildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediyesi Halk Market Gıda Bankası ve Halk Kart'ın da Patentini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement