Odunpazarı Belediyesi Vali Münir Raif Güney İlkokulu'ndaki Çalışmaları Bitirdi - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediyesi Vali Münir Raif Güney İlkokulu'ndaki Çalışmaları Bitirdi

Odunpazarı Belediyesi Vali Münir Raif Güney İlkokulu\'ndaki Çalışmaları Bitirdi

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Vali Münir Raif Güney İlkokulu’nda alt yapı iyileştirme çalışması yapıyor.

27.08.2016 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Vali Münir Raif Güney İlkokulu'nda alt yapı iyileştirme çalışması yapıyor.

Odunpazarı Belediyesi, öğrencilere yönelik ürettiği projelerin yanı sıra, okul bahçelerini de asfaltlayarak eğitime desteğini sürdürüyor. Okul bahçelerinin daha temiz ve düzgün olması için yapılan çalışmalarla öğrencilerin daha rahat hareket etmesi, okul binalarının etrafının da çamur ve kirli görünümden kurtulması hedefleniyor. Daha önce Vali Münir Raif Güney İlköğretim Okulu bahçesinde 4 iş makinesi ve 4 kamyon ile çalışma yapan ekipler, alt yapı çalışmalarının ardından okul bahçesine asfalt attı. Yaklaşık 2 bin 300 metrekarelik alana 590 ton asfalt atan ekipler, Vali Münir Raif Güney İlköğretim Okulu bahçesindeki çalışmalarını sonlandırdı.

Odunpazarı Belediyesi olarak çocuklara güzel bir kent bırakmak için var güçleriyle çalışmalarına devam ettiklerini belirten ekipler, çalışmalarının artarak devam edeceğini vurguladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediyesi Vali Münir Raif Güney İlkokulu'ndaki Çalışmaları Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement