Odunpazarı'nda Halk Market Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'nda Halk Market Uygulaması

Odunpazarı Belediyesi ile Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi işbirliğinde yapılacak olan Halk Market projesi için 5 yıllık protokol imzalandı.

26.07.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi ile Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi işbirliğinde yapılacak olan Halk Market projesi için 5 yıllık protokol imzalandı.

Odunpazarı Belediyesi, hayata geçireceği Halk Market uygulaması ile ihtiyaç sahiplerine erzak kolisi göndermek yerine, gerçekten ihtiyaç duydukları ürünleri vatandaşların kendilerinin seçmesini sağlayacak. Diğer yandan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi Halk Market'ten belirlenen limitlerde ücretsiz olarak alışveriş yapabileceğini ayrıca birebir görüşmeler ve değerlendirmeler sonucunda belirlenen vatandaşlara, her ay yüzlerce ürün çeşidi arasından Halk Kart ile alışveriş imkanı bulacakları belirtildi. Protokol imza töreninde konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi ve Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi arasında imzalanan protokolün çok büyük bir önem taşıdığını söyledi.

Odunpazarı Belediyesinin artık yoksul insanlara gıda yardımını daha uygun, daha insani koşullar altında yapmaya başladığını belirten Kurt, "Kamu yararına dernekle iş birliği içerisinde olmamız gerekmektedir. Bu nedenle Türkiye'nin en büyük ve en önemli kamu yararına dernek olan Türk Kızılayı ile işbirliği yapmaktan son derece mutluyuz. Umuyorum hedeflerimize ulaşırız" dedi.

Türk Kızılayı ile iş birliği oluşturan tüm kuruluşların insanlık için örnek bir çalışma sergilediğini belirten Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin ise, "Odunpazarı Belediyesi ortaklığındaki Halk Market projesi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın rencide olmadan ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri önemli bir proje olacaktır" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'nda Halk Market Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement