Odunpazarı'ndaki 85 Mahallede Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'ndaki 85 Mahallede Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor

Odunpazarı\'ndaki 85 Mahallede Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 85 mahalle genelinde gerçekleştirdiği üst yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

08.04.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 85 mahalle genelinde gerçekleştirdiği üst yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre; Odunpazarı Belediyesi ilçe sınırları içerisinde bulunan ve mahalle statüsü kazanan köylerin yollarını çamurdan kurtarmak için çalışan ekipler, belirlenen program dahilinde Gümele, Akçakaya, Kuyucak ve Avdan başta olmak üzere 15 mahallede çalışma gerçekleştirdi. 30 personel, 10 adet kamyon, 5 adet iş makinesi, silindir ve greyderin kullanıldığı çalışmalar, son olarak Türkmentokat Mahallesi'nde devam etti. Mahallede zemin düzleme çalışması yapıldıktan sonra özel alt temel malzeme olan yeşil malzeme kullanılarak yollar çamurdan kurtarıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Odunpazarı İlçesi sınırlarında bulunan kırsal bölgelerde yol yapım çalışmalarına bahar ve yaz ayları boyunca hız kazandırılacağı belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'ndaki 85 Mahallede Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement