Odunpazarıspor'da Burhaneddin Beadini Dönemi - Son Dakika
Yerel

Odunpazarıspor'da Burhaneddin Beadini Dönemi

Odunpazarıspor\'da Burhaneddin Beadini Dönemi

Odunpazarıspor Kulübü, 1. Amatör Kümede mücadele eden A takım için Burhanettin Beadini ve alt yapı için Yalçın Türkmengil ile sözleşme imzaladı.

22.08.2014 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı spor Kulübü, 1. Amatör Kümede mücadele eden A takım için Burhanettin Beadini ve alt yapı için Yalçın Türkmengil ile sözleşme imzaladı.

Gerçekleştirilen imza törenine Odunpazarıspor Kulübü Başkanı Erdal Caferoğlu, Odunpazarıspor yönetim kurulu üyeleri, Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürü Ahmet Bingöl, antrenör Burhaneddin Beadini ile Yalçın Türkmengil katıldı.

Geçmiş yıllarda da Odunpazarıspor'u çalıştıran, önemli başarılara imza atan, Eskişehir'e ve Eskişehirspor'a hizmet eden Beadini, hedeflerinin yüksek olduğunu ve bu hedeflere ulaşmak için gereken ne varsa yapacaklarını belirtti.

Caferoğlu ise "Belediyedeki spor müdürlüğümüz Eskişehir'deki amatör takımlara her türlü yardımı yapmaya çalışıyor. Bütün takımlara elimizden geldiğince destek oluyoruz. Bünyemizde bulunan Odunpazarıspor Kulübü'nü de diğer takımlardan ayırmıyoruz. Takımımızdan amatör ruhla mücadele bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Beadini ve Odunpazarıspor yönetim kurulu üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile bir araya geldi.

Odunpazarı'nda tüm sporcuların, Odunpazarı Belediye imkanlarından faydalanmasını sağlayacaklarını belirten Kurt, belediye olarak sporu ve sporcuyu ciddiye aldıklarını bildirerek, şunları kaydetti:

"Tüm amatör spor kulübleriyle birlikte Odunpazarıspor kulübüne de başarılar diliyorum, Odunpazarıspor'un geçmiş yıllarda yakalamış olduğu başarıları, Burhaneddin Beadini ve Yalçın Türkmengil hocamız ile tekrar yaşayacağına inanıyorum." - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Odunpazarıspor'da Burhaneddin Beadini Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement