Ofspor, Ankara'ya Galibiyet İçin Gidecek - Son Dakika
Yerel

Ofspor, Ankara'ya Galibiyet İçin Gidecek

Ofspor, Ankara\'ya Galibiyet İçin Gidecek

Teknik direktör Kerimoğlu: "Ankaragücü karşısında hesaplarımızı puan ya da puanlar üzerine yaptık"

03.04.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Tolgay Kerimoğlu, bu karşılaşma için hesaplarını puan ya da puanlar üzerine yaptıklarını söyledi.

Kerimoğlu, ligde kalan tüm maçların zorlu geçeceğini belirterek, "Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ekipler gibi kümede kalma hesapları yapan ekipler de var. Haliyle tüm takımlar sahaya puan ya da puanlar hesabı yaparak çıkıyor. Biz de bu hafta sonu ligde zirve hesapları yapan Ankaragücü'ne karşı oynayacağız" dedi.

Maçın çok zor geçeceğini ifade eden Kerimoğlu, "Hesaplarımızı puan ya da puanlar üzerine yaptık. Kayıp yaşamak istemiyoruz. Maç ile ilgili planlarımızı yaptık. Takımımız özellikle üst sıralardaki takımlara karşı daha iyi oynuyor. Temennim Ankaragücü karşısında da benzer durumun olması. Sahada iyi mücadele edip skoru lehimize çevirmek istiyoruz. Takımda eksik oyuncularımız var ama yerlerine oynayacak futbolcularımız performanslarıyla yokluklarını aratmayacak. Nihayetinde çok zor bir maç olacak ve bu zorluğun üstesinden gelmeye çalışacağız" diye konuştu.

Ofspor'da, kart cezalısı Ercan Şahin ile sakatlığı bulunan Ceyhun Yelkenci, Ankaragücü karşısında forma giyemeyecek. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ofspor, Ankara'ya Galibiyet İçin Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement