Oğlu Cinayete Kurban Giden Anne Adalet İstiyor - Son Dakika
Güncel

Oğlu Cinayete Kurban Giden Anne Adalet İstiyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Anne Döne Hümaz'ın açıklaması- Baba Mustafa Hümaz'ın açıklaması Oğlu cinayete kurban giden anne adalet istiyor Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 17 Şubat'ta kaybolan ve 5 gün sonra Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yol kenarında cesedi bulunan 19 yaşındaki Ali Hümaz'ın annesi, oğlunu öldüren zanlıların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor.

23.11.2015 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Anne Döne Hümaz'ın açıklaması- Baba Mustafa Hümaz'ın açıklaması Oğlu cinayete kurban giden anne adalet istiyor Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 17 Şubat'ta kaybolan ve 5 gün sonra Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yol kenarında cesedi bulunan 19 yaşındaki Ali Hümaz'ın annesi, oğlunu öldüren zanlıların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor. İskenderun'da gazetecilere açıklama yapan anne Döne Hümaz, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde oturdukları Nehir Apartmanı'nda görevli olarak çalışan oğlunun 17 Şubat günü kaçırıldığını söyledi.Anne Hümaz, oğlunun o gün apartman aidatlarını toplayıp eve getirdikten sonra kazan dairesine kömür atmak üzere evden çıktığını ve bir daha eve dönmemesi üzerine aramaya başladıklarını sonuç alamayınca da durumu emniyet birimlerine bildirdiklerini belirtti.Oğlu kaybolduktan 5 gün sonra Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yol kenarında ölü bulunduğunu anlatan Hümaz, "Oğluma 5 gün boyunca işkence yapılarak öldürülmüş. Oğlum suçluysa bir kurşunla öldürselerdi. Neden 5 gün boyunca işkence yaptılar. Bir tek oğlum vardı onu elimden aldılar. Oğlumun askerliğini ve evliliğini görecektim. Ciğerim yanıyor. Adalete güveniyor ve inanıyorum. Bunu yapanlara en ağır ceza vermelerini istiyorum" diye konuştu.Baba Mustafa Hümaz ise, oğlunun elleri ve ayaklarının bağlı şekilde bulunduğunu kaydetti.Oğlunun vücudunda sigara söndürüldüğünü ve 22 kurşun izi olduğunu ifade eden baba Hümaz, olayla ilgili tutuklu olan 2 kişinin en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.

Oğlu Cinayete Kurban Giden Anne Adalet İstiyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Oğlu Cinayete Kurban Giden Anne Adalet İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Yolçatılı: Zaman ahır zamı. Ne istediniz garibanda 1 0 Yanıtla
  • Remzi Şahin: İŞALLAH CEZAEVİNDE SAĞ ÇIKMAZLAR 1 0 Yanıtla
  • Türk oğlu: Allah BELALARINI versin caniler 1 0 Yanıtla
  • Polis İdris: BUNU YAPANLAR ACABA VİCDANI RAHATMI 1 0 Yanıtla
  • Ankaralı: bunu yapan insan olamaz 1 0 Yanıtla
  • Adanalı gariban: Adalet yerini elbet bulacak 1 0 Yanıtla
  • Bursalı: Allah SABIR versin anne babasına 0 0 Yanıtla
  • Ferhat: SABIR aileye 0 0 Yanıtla
  • Maraşlı Arif: Korkak zebanileri çocuktan NE istediniz 0 0 Yanıtla
  • LAZ ALİ: KATİLLER VİCDAN SIZLAR İŞKENCE YAPMIŞLAR ALLAH RAHMET ETSİN 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı
    20:24 Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı

    Balıkesir'de AK Parti'den CHP'ye geçen Karesi Belediyesi'nin yeni başkanı Mesut Akbıyık, belediyenin devam eden işler hariç 474 milyon 465 bin 117 lira 43 kuruş borcu olduğunu açıkladı.

  • Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir
    20:22 Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir

    Çin'in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun, BM Güvenlik Konseyi'nde yaptığı açıklamada, İsrail'in Refah'a saldırı planından vazgeçmesi gerektiğini belirtti. Zhang, nüfuz sahibi ülkelerin ateşkes için somut çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye daha fazla yardım girmesi için geçişleri açması gerektiğini vurguladı. Zhang, Orta Doğu sorununun çözümünün iki devletli çözüm olduğunu söyledi.

  • Tokat'ta 5,6 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Eğitime 1 Gün Ara Verildi
    20:17 Tokat'ta 5,6 Büyüklüğündeki Deprem Sonrası Eğitime 1 Gün Ara Verildi

    Tokat'ta saat 18.11'de meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Depremde küçük çaplı yıkımlar meydana gelirken, çevre illerde de hissedildi. Tokat Valiliği, evlerinde kalmak istemeyen vatandaşlar için gerekli hazırlıkların yapıldığını ve misafirhanelerde konaklama imkanı sağlandığını duyurdu.

  • Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
    20:15 Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti
    20:14 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Dağ, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve başarılar diledi.


Advertisement