Oğlu Dünya Şampiyonu Olan Babanın Haklı Gururu - Son Dakika
Spor

Oğlu Dünya Şampiyonu Olan Babanın Haklı Gururu

Oğlu Dünya Şampiyonu Olan Babanın Haklı Gururu

Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Furkan Bayrak’ın, babası, oğluyla gurur duyduğunu söyledi.

06.08.2014 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Furkan Bayrak'ın, babası, oğluyla gurur duyduğunu söyledi.

Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nın ilk gününde 74 kiloda Dünya birincisi olarak altın madalyaya uzanan Furkan Bayrak, hem ülkeye hem de ailesine büyük gurur yaşattı. Furkan'ın babası Abidin Bayrak, oğluyla gurur duyuyor.

Bafra halinde lokantacılık yapan baba Abidin Bayrak, "Baba olarak çok gurur verici bir şey. Evladımızla övünüyoruz. Türkiye'ye hayırlı olsun, Bafra'ya hayırlı olsun, milletimize hayırlı olsun. İstiklal Marşı'nı yurt dışında Avrupalar da Hırvatistan da okuttu. Oğlum Avrupa 3.'cü olduğu zaman 'İsteklerini gerçekleştirdin' dediğimde 'hayır, baba. Ben İstiklal Marşı'nı okumam lazım' dedi" diye konuştu.

Oğlunun spor hayatı hakkında bilgi veren Abidin Bayrak, "Güreşe 6 yaşında başladı. Çok ufakken, okulundan geldi buraya bulaşık yıkadı, temizlik yaptı, antrenmanına gitti. 10 yaşında Türkiye 3.'sü oldu ve güreş eğitim merkezine geçti.3 yıl sonra Manisa Akhisar Belediyespor Kulübü aldı. 3 yıldır da orada. Bu arada Türkiye'de şampiyonluklar yaşadı. Şimdi de dünya birincisi oldu. Oğlumla sadece ben değil, Türkiye övünüyor. Biz de baba olarak mutluyuz. Oğluma teşekkür ediyorum. Gözlerinden öpüyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Oğlu Dünya Şampiyonu Olan Babanın Haklı Gururu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement