Acılı Babadan Şaşırtan Davranış: Kan Davası Olmasın, Şikayetçi Değilim - Son Dakika
Güncel

Acılı Babadan Şaşırtan Davranış: Kan Davası Olmasın, Şikayetçi Değilim

Kayseri'de uyuşturucu alışverişinde eksik para nedeniyle Turgay Güneş öldürüldü. Acılı baba Sadık Güneş ifadesinde, "Şikayetçi değilim, olayın kan davasına dönüşmesini istemiyorum." dedi

20.02.2017 14:41  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de uyuşturucu satışı konusundaki para anlaşmazlığı nedeniyle öldürülen Turgay Güneş'in babası Sadık Güneş, mahkemede "Oğlumu öldürülenlerden şikayetçi değilim. Onlardan da 1 kişi öldü. Bu olayın kan davasına dönmesini istemiyorum" dedi.

BABASI DAVAYA CEZAEVİNDEN KATILDI

Merkez Melikgazi ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi Gürpınar Geçidi'nde geçen Ağustos ayında uyuşturucu ticaretinden kaynaklı paranın eksik olması nedeniyle çıkan tartışmada pompalı tüfekle öldürülen Turgay Güneş'in davası Kayseri 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlandı. 'Tasarlayarak adam öldürme' suçundan tutuklu bulunan amca çocukları; 23 yaşındaki Gökhan, 33 yaşındaki Mehmet, 41 yaşındaki Yunus ve 37 yaşındaki Çetin Küsen, tutuklu bulundukları Konya Kapalı Cezaevi'nden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS), başka bir suçtan tutuklu bulunan öldürülen Turgay'ın babası Sadık Güneş ise Nevşehir Kapalı Cezaevi'nden yine SEGBİS ile hazır bulundu.

"NE OLUR NE OLMAZ DİYE TÜFEĞİ YANIMA ALDIM"

Tutuklu sanıklardan Gökhan Küsen savunmasında, Turgay Güneş'in arkadaşı olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Beraber uyuşturucu kullanırdık. Telefonlarımızı takasa vermek suretiyle uyuşturucu almaya gittim. Döndüğümde Turgay, uyuşturucunun eksik olduğunu belirterek para istedi. Bu konuda tartışma yaşadık. Sonra buluşmaya giderken, bagajda bulunan tüfeğimi ne olur ne olmaz diye yanıma aldım. Yoldan amcam Mehmet'i de aldık. Babam, 'Ne kadarsa borcun söyle verelim sonra gidelim' dedi. Turgay'ın istediği yere geldiğimizde okuldan arabımaza koşarak, taş atıp camını kırdı. Korktum, Turgay bana doğru geliyordu. Tüfeği doğrultum. O sırada Mehmet amcam tüfeği alıp ateş etti."

"TURGAY YERE DÜŞTÜĞÜNDE AMBULANSI BEN ARADIM"

Turgay Güneş'i öldüren mobilyacı Mehmet Küsen ise, "Arabada tüfek olduğunu bilmiyordum. Nereye gittiğimizi mahalleye girdiğimizde abim söyledi. Turgay arabaya saldırdı. Gökhan da tüfeği doğrultunca elinden aldım. Tetiğe bastığımda tüfek ateşlemedi, daha sonra araba içerisine binip camda tüfeği çıkardığımda tüfek patladı. Turgay yere düştüğünde ambulansı ben aradım." diye konuştu.

"ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM, KAN DAVASI İSTEMİYORUM"

Tutuklu diğer sanıklar Çetin ve Yunus Küsen kardeşler de olayın kardeşlerinin anlattığı gibi olduğunu belirterek tahliyelerini istedi. Başka bir suçtan tutuklu bulunan öldürülen Turgay'ın babası Sadık Güneş ise savunmasında şunları söyledi:

"Keşke bu olay olmasaydı. Biz Küsen ailesi ile aynı köylüyüz. Şikayetçi değilim. Bu olayın kan davasına dönüşmesini istemiyorum."

3 tanığın dinlendiği dava da diğer tanıkların dinlenmesi için mart ayına ertelendi. Turgay Güneş'in öldürülmesi olayının ertesi günü Turgay'ın amca çocukları, Gökhan Küsen'in amcasının oğlu Yasin'i tabancayla vurarak öldürmüştü.

Acılı Babadan Şaşırtan Davranış: Kan Davası Olmasın, Şikayetçi Değilim
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Acılı Babadan Şaşırtan Davranış: Kan Davası Olmasın, Şikayetçi Değilim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement