Şehit Düşen Minik Ahmet'in Hayalinin Polis Olmak Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Şehit Düşen Minik Ahmet'in Hayalinin Polis Olmak Olduğu Ortaya Çıktı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde lojmandaki kediyi beslerken terör saldırısında şehit düşen minik Ahmet'in en büyük hayalinin polis olmak olduğu ortaya çıktı.

20.02.2017 13:52  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki terör saldırısında, lojmandaki yavru kediyi doyurmak isterken evden çıktığı sırada şehit olan 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak'ın babası Mustafa Günak, oğlunun büyüyünce polis olma hayali kurduğunu söyledi.

Merkez Karaköprü ilçesinde taziyeleri kabul eden baba Günak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür terör saldırılarının bir daha yaşanmamasını diledi.

''OĞLUMUN YERDE YATTIĞINI GÖRDÜM''

Kendisini ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e teşekkür eden Günak, olay gününü şöyle anlattı:

"Olay günü adliyeden akşam saat 19.00 sıralarında geldim. Çocuklarıma pizza almıştım. Çocuklarım pizza yedikten sonra biraz kaldı. Oğlum Ahmet bana 'Baba, pizzayla bir sütü site bekçileriyle birlikte bahçedeki kediye vereceğiz' diye evden çıktı. O sırada patlama oldu, her taraf karanlık oldu. Çocuklarıma ulaşmaya çalıştım önce, karanlıktan dolayı bulamadım. Daha sonra dışarı çıkınca oğlumun bina girişinde yerde yattığını gördüm. Kontrol ettiğimde hayatını kaybetmişti. Acısı çok büyük."

Şehit Düşen Minik Ahmet'in Hayalinin Polis Olmak Olduğu Ortaya Çıktı

''HAYALİ POLİS OLMAKTI''

Oğlunun derslerinde başarılı bir öğrenci olduğunu söyleyen Günak, "Oğlum yardımseverdi, herkesle muhabbet ederdi. Hemen her gün sitenin bekçilerinin yanına gider, onlarla konuşurdu. Oğlumun insanlarla ilişkileri çok iyiydi. Hayali polis olmaktı, polislik mesleğini çok severdi. Oğlum kumandalı arabaları severdi, ona 7-8 oyuncak araba almıştım. Araba sürmeyi bilmiyorum. Bana büyünce seni arabamla gezdireceğim derdi." şeklinde konuştu.

Şehit Düşen Minik Ahmet'in Hayalinin Polis Olmak Olduğu Ortaya Çıktı

SALDIRIDA 2 VATANDAŞ ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ

Olayda yaralananlara şifalar dileyen Günak, terör saldırılarını kınadığını dile getirdi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde 17 Şubat'ta Yenişehir Mahallesi'ndeki Savcılar Sitesi'ne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında 2 kişi şehit olmuş, 48 kişi yaralanmıştı.

Şehit Düşen Minik Ahmet'in Hayalinin Polis Olmak Olduğu Ortaya Çıktı

Şehit Düşen Minik Ahmet\'in Hayalinin Polis Olmak Olduğu Ortaya Çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Düşen Minik Ahmet'in Hayalinin Polis Olmak Olduğu Ortaya Çıktı - Son Dakika

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da Başlıyor
    11:09 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da Başlıyor

    Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası yarın Antalya'da başlıyor. İbrahim Çolak Cimnastik Salonu'nda gerçekleştirilecek organizasyona 27 ülkeden 108 sporcu katılacak. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil edecek.

  • Tekirdağ'da Jandarma Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonları Yaptı
    11:08 Tekirdağ'da Jandarma Uyuşturucu ve Ruhsatsız Tabanca Operasyonları Yaptı

    Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde Jandarma ekipleri, uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca bulunduran şüphelilere yönelik operasyonlar düzenledi. Muratlı'nın Yeşilsırt Mahallesi'nde bir kişinin üzerinde uyuşturucu madde ve sentetik haplar ele geçirilirken, Aşağısevindikli Mahallesi'nde ise bir şahsın üzerinde ruhsatsız tabanca bulundu. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Balıkesir'de dolandırıcılar koyun satışıyla vatandaşları dolandırdı
    11:06 Balıkesir'de dolandırıcılar koyun satışıyla vatandaşları dolandırdı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde ileri tarihli EFT işlemi yaparak vatandaşlardan koyun satın alan dolandırıcılar, satın alma işlemi bitince EFT'yi iptal ederek kayıplara karıştı. Jandarma ekipleri, dolandırıcıları yakaladı.

  • 2023 Yılında Emekli Olanların Çoğunluğu SSK'lılar
    11:06 2023 Yılında Emekli Olanların Çoğunluğu SSK'lılar

    Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, EYT düzenlemesinden en çok SSK'lı çalışanların yararlandığını belirterek, 2023 yılında emekli olan 2 milyon yüz 193 bin kişinin yaklaşık 1 milyon 925 bin SSK'lı olduğunu ifade etti. Karakaş ayrıca, 2025 ocak ayına kadar 1 milyondan fazla EYT'linin daha emekli olabileceğine dikkat çekti.

  • Erzincan'da 285 Adet Sentetik Hap Ele Geçirildi, 1 Kişi Tutuklandı
    11:06 Erzincan'da 285 Adet Sentetik Hap Ele Geçirildi, 1 Kişi Tutuklandı

    Erzincan'da yapılan çalışmalarda, K.E. ve M.D. isimli şüpheli şahısların araç ve ikametlerinde yapılan aramada toplam 285 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. M.D. isimli şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, K.E. hakkında işlemler devam etmektedir.

  • Avrupa'nın en büyük NATO üssü neden Romanya'da kurulacak?
    11:05 Avrupa'nın en büyük NATO üssü neden Romanya'da kurulacak?

    Romanya'da 2040 yılına kadar Avrupa'nın en büyük NATO üssünün kurulması planlanıyor. Romanya Hava Kuvvetleri 57. Üssü-Mihail Kogalniceanu genişletilecek ve yaklaşık 2,5 milyar avro harcanacak. Bu üste 10 bine kadar NATO askeri ve aileleri aynı anda kalabilecek. ABD, Romanya'yı NATO şemsiyesi altında merkez olarak kullanıyor ve üssün Karadeniz sahası ile Rusya ve Türkiye gibi ülkeleri izlemek için kullanıldığı düşünülüyor.


Advertisement