Oğlumun İlaç Parası İçin Uyuşturucu Satmaya Başladım' - Son Dakika
Güncel

Oğlumun İlaç Parası İçin Uyuşturucu Satmaya Başladım'

İstanbul Narkotik polisi, üç ayrı ilçede operasyon düzenledi.

10.11.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir ihbar üzerine Bağcılar’da kumarhane olarak işletilirken kapatılan bir eve baskın düzenledi. Yapılan operasyonda, evin kanalizasyon borusu içerisine gizlenmiş 39 gram bonzai ile klima içerisine gizlenmiş 3 adet silah ele geçirildi. Operasyonda, R.A., S.E., C.T. ve H.Ö. gözaltına alındı. Zanlıların çok sayıda suçtan poliste kayıtlarının olduğu öğrenildi.

Narkotik polisi, Kuştepe’de başka bir eve yaptıkları operasyonda, torbacılara dağıtılmak üzere hazırlanmış ve üzerlerinde 10’luk, 20’lik, 30’luk ve 50’lik fiyat tarifelerinin de yazılı bulunduğu bin 703 gram bonzai ele geçirildi. Operasyonda, K.A. ve F.T. gözaltına alındı. Polisteki işlemleri tamamlanan iki ayrı operasyonda gözaltına alınan zanlılardan, K.A., F.T. ve S.E. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Avcılar Ambarlı’da bir eve yönelik düzenlenen operasyonda ise satışa hazır bir halde 292 gram kokain, 99 gram eroin ve bin 735 TL uyuşturucudan elde edilen para bulundu. Operasyonda, N.Ç., Y.B. ve H.T. uyuşturucu bulundurmak ve satmak suçlarından, F.S.K., M.S. ve Y.A.B.’de uyuşturucu kullanmak suçlamasıyla gözaltına alındı. Uyuşturucuların sahibi olan N.Ç., polise verdiği ifadesinde, “İstanbul’a 2 yıl önce geldim. Bu işe yeni başladım. Oğlum hasta onun ilaç paraları için uyuşturucu satmaya başladım” dediği öğrenildi. 

MEHMET ALTUNIŞIK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Oğlumun İlaç Parası İçin Uyuşturucu Satmaya Başladım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan'da ALES Sınavı İçin Gürültü Uyarısı
    08:27 Erzincan'da ALES Sınavı İçin Gürültü Uyarısı

    Erzincan Valiliği, bu hafta sonu yapılacak olan ALES sınavı saatlerinde vatandaşlardan gürültü kirliliği yapmamalarını istedi. Sınavın yapılacağı binaların yakınında klakson çalınmaması, sirenlerin çalışmaması ve diğer gürültü kaynaklarının kullanılmaması gerektiği belirtildi.

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Görür, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.


Advertisement