Oğlunu Kurtarmak İsterken Akıma Kapılan Anne Kurtarılamadı - Son Dakika
Güncel

Oğlunu Kurtarmak İsterken Akıma Kapılan Anne Kurtarılamadı

Oğlunu Kurtarmak İsterken Akıma Kapılan Anne Kurtarılamadı

Karabük'te, elektrik akımına kapılarak ölen oğlunu kurtarmak isterken kendisi de akıma kapılan 60 yaşındaki kadın, hastanede 23 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

14.08.2015 16:08  Güncelleme: 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'te, geçen 22 Temmuz'da banyoda elektrik akımına kapılarak ölen oğlu 42 yaşındaki Uğur Sarıkaya'yı kurtarmak isterken kendisi de akıma kapılan 60 yaşındaki Vasfiye Sarıkaya, hastanede 23 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

ŞOFBENDEKİ KAÇAK NEDENİYLE AKIMA KAPILDI

Ankara'da ekmek fırınında çalışan ve Ramazan Bayramı nedeniyle Ankara'dan Karabük'teki anne ve babasının yanına gelen Uğur Sarıkaya, duş yapmak için girdiği banyoda elektrikli şofbendeki kaçak nedeniyle akıma kapıldı.

OĞLUNU KURTARMAK İSTEYEN ANNE DE AKIMA KAPILDI

Gürültüyü duyarak içeriye giren Vasfiye Sarıkaya da oğlunu kurtarmak isterken akıma kapıldı. Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan evli ve 2 çocuk babası Uğur Sarıkaya, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

23 GÜN SÜREN YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Vasfiye Sarıkaya da oğlundan sonra 23 gün süren yaşam savaşını bu sabaha karşı kaybetti. Vasfiye Sarıkaya'nın cenazesi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

OĞLUNUN YANINDA TOPRAĞA VERİLECEK

Vasfiye Sarıkaya'nın cenazesi, otopsiden sonra Karabük Mahallesi Mezarlığı'nda oğlunun mezarının yanında toprağa verilecek. Anne ve oğlunun ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oğlunu Kurtarmak İsterken Akıma Kapılan Anne Kurtarılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Nidya: Malesef halen tel ile sigorta bağlayanlar var büyük ihtimalle sebebide budur. Tüm tv kanalları dizi ve reklam dolu böyle bir kamu spotu varmıki. Lanet olsun böyle ucuz ölümlere 5 0 Yanıtla
  • erdem: Rojbin allah belanı versin senin nalet 0 0 Yanıtla

Advertisement