Oğlunu Öldürüp, Annesi ile Babasını Rehin Aldı - Son Dakika
Güncel

Oğlunu Öldürüp, Annesi ile Babasını Rehin Aldı

Oğlunu Öldürüp, Annesi ile Babasını Rehin Aldı

Erzurum'da 2 ay önce eşinden ayrı yaşamaya başlayan Zekerye Abiş, annesine sahip çıkan oğlu Bayram Abiş'i ruhsatsız tabancası ile vurup öldürdü.

20.12.2015 00:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da 2 ay önce eşinden ayrı yaşamaya başlayan Zekerye Abiş, annesine sahip çıkan oğlu Bayram Abiş'i ruhsatsız tabancası ile vurup öldürdü. Cinayetten sonra babasının evine giden Abiş, polise teslim olmamak için anne ile babasını rehin aldı. Polisin zanlıyı ikna çabaları sürüyor.

Olay, saat 18.00 sıralarında merkez Yakutiye ilçesi Sanayi Mahallesi Yıldırım Beyazıt Cami önünde meydana geldi. İddiaya göre, Zekerye Abiş, resmi nikahlı eşi olan Menşure Abiş ile 2 ay önce ayrı yaşamaya başladı. Eşinin akrabası olan bir kişi ile dost hayatı yaşamaya başladığını ve oğlu Bayram'ın da bu kişi ile arkadaşlık ettiğini öğrenen Zekerye Abiş, evli ve 2 çocuk babası olan 21 yaşındaki oğlu Bayram Abiş'in cami çıkışında önünü kesti. İddiaya göre Abiş oğluna, 'Sen annen ile birlikte yaşayan insan ile nasıl arkadaşlık edersin' diyerek elindeki tabancayı ateşledi. Bayram Abiş olay yerinde can verdi. Zekerye Abiş (38) tek evladı olan Bayram Abiş'i gözünü kırpmadan öldürdükten sonra olay yerine yaklaşık 400 metre uzaklıktaki yatalak ve yaşlı olan anne Saniye ile babası Kadir'in evine gitti. Abiş, kendisini yakalamak için eve gelen polislere, 'İçeri girerseniz ateş ederim. Anne ile babamı da öldürürüm' diye tehdit etti. Aralarında özel harekat polislerinde bulunduğu çok sayıda polis Abiş'in anne ile babasını rehin aldığı tek katlı gecekonduyu abluka altına aldı. Polis, Zekerye Abiş'i ikna etmeye çalışıyor.

MAHALLELİ ATEŞ YAKIP OLAYI İZLEDİ

Polisiye filmlerini aratmayan olayı ise mahalleli yaktıkları ateşin başında ısınarak saniye saniye izledi. Mahalleli, Zekerye Abiş'in inşaatta, öldürdüğü oğlu Bayram Abiş'in ise oto sanayinde çalıştığını söyledi. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oğlunu Öldürüp, Annesi ile Babasını Rehin Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement