Oğlunu Vuran Magandanın Bulunması İçin Başbakan'dan Yardım İstedi - Son Dakika
Güncel

Oğlunu Vuran Magandanın Bulunması İçin Başbakan'dan Yardım İstedi

Oğlunu Vuran Magandanın Bulunması İçin Başbakan\'dan Yardım İstedi

Şanlıurfa'da, nereden geldiği belirlenemeyen maganda kurşununun başına isabet etmesiyle ağır yaralanan 12 yaşındaki Mehmet Doğan, hastanede yaşam savaşı veriyor.

27.11.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da, nereden geldiği belirlenemeyen maganda kurşununun başına isabet etmesiyle ağır yaralanan 12 yaşındaki Mehmet Doğan, hastanede yaşam savaşı veriyor. Küçük çocuğun babası Salih Doğan, dün kenti ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan oğlunu vuran magandanın bulunması için yardım istedi.

Olay, geçen pazar günü Devteşti Mahallesi'nde meydana geldi. İnşaat işçisi 46 yaşındaki 7 çocuk babası Salih Doğan, eşi Hacer ve en küçük çocuğu 6'ncı sınıf öğrencisi Mehmet ile birlikte kiralık ev aramaya çıktı. Doğan çifti mahalledeki sokaklarda dolaşırken, birden çocukları Mehmet kanlar içerisinde yere yığıldı. Hemen otomobille Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürülen Mehmet'in acil servisteki muayenesinde başına kurşun isabet ettiği belirlendi.

AYAĞI TAKILIP DÜŞTÜ SANMIŞLAR

Ağır yaralanan çocuk yapılan ameliyatın ardından yoğun bakımda yaşam destek ünitesine bağlanırken, olayın şokunu yaşayan baba Salih Doğan, oğlunu yaralayan kurşunu ateşleyen kişinin bulunması için polise şikayetçi oldu. Polisin yaptığı araştırma devam ederken, hastanede oğlunun iyileşmesini bekleyen anne Hacer Doğan şunları söyledi:

"Eşimle birlikte kiralık ev bakmak için sokağa çıktık. Bu sırada nereden geldiğini bilmediğimiz ve fark etmediğimiz bir kurşun çocuğumun başına isabet etmiş. Bir süre sonra çocuğum yere düştü. Biz ayağı taşa takılıp başını yere çarpıtığını düşünüyorduk. Ancak hastaneye gittiğimizde oğlumun başında mermi olduğunu öğrendik. Ciğerimiz yanıyor ve başka ailelerin canının yanmaması için çocuğumu bu hale getirenlerin yakalanmasını istiyoruz."

BAŞBAKAN'DAN YARDIM İSTEDİ

Hastanede yaşam mücadelesi veren oğlunu yaralayan kurşunu ateşleyen kişinin bulunması için inşaat işçisi baba Salih Doğan, dün Şanlıurfa'da bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun elini öperek bir mektup verdi. Başbakan Davutoğlu ise gözyaşlarına boğulan baba Salih Doğan'a sarılarak, gerekenin yapılacağı sözünü verdi. Oğlunun yaşaması için gözyaşları içeresinde dua eden baba Salih Doğan yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Oğlumuz şu anda yoğun bakımda. Mermi kritik bir yerde olduğu için ikinci bir ameliyat yapılamıyor. Herkesten oğluma dua etmesini istiyorum. Dün Başbakanımıza bir mektup verdim ve sorumluların yakalanması için destek istedim. Başbakanımız ise bana gereken ne varsa yapılacağının sözünü verdi. Biran önce oğlumu iyileşip kendisini bu hale koyanların yakalanmasını istiyorum." - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oğlunu Vuran Magandanın Bulunması İçin Başbakan'dan Yardım İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement