Öğrenci Servisleri Sürücülerine Seminer - Son Dakika
Yerel

Öğrenci Servisleri Sürücülerine Seminer

Öğrenci Servisleri Sürücülerine Seminer

Yavuzeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Araban İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekiplerinin birlikte düzenlediği “Okul Servis Sürücüleri Bilgilendirme Semineri” Yavuzeli Ballık İlkokul ve Ortaokulunun Toplantı Salonu’nda düzenlendi.

26.03.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yavuzeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Araban İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekiplerinin birlikte düzenlediği "Okul Servis Sürücüleri Bilgilendirme Semineri" Yavuzeli Ballık İlkokul ve Ortaokulunun Toplantı Salonu'nda düzenlendi.

Seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, Araban İlçe Jandarma Trafik Ekiplerinde görevli Astsubay Kıdemli Başçavuş Ercan Erfiliz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Üzeyir Kuzucu, Okul Müdürü Halil Eker, öğretmenler, Öğrenciler ve Öğrenci Servis Sürücüleri katıldı. Programda açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık yaptı. Alçık konuşmasında, "Öğrencileri araçtan indirip bindirirken lütfen dikkatli olalım, öğrencilerin araçtan inip bindiklerinden emin olmadan hareket etmemelisiniz. Öğrencileri kendi çocuklarınız gibi kabul edin ve öyle davranın o zaman kazanan siz olursunuz, öğrencilerimiz size emanet, lütfen hız yapmayın, dikkatli bir şekilde araçlarınızı kullanın, çocuklarımızın araç içerisinde oturmaları konusunda da onları yönlendirin, onları eğitim ve öğretime sağ salim taşıyalım" diye konuştu.

Araban İlçe Jandarma Trafik Ekiplerinde görevli Astsubay Kıdemli Başçavuş Ercan Erfiliz ise yaptığı konuşmada, "Sürücülerin kurallara uyması gerektiğini, bunun sağlanması için sık sık denetim yaptıklarını, amaçlarının ceza yazmak olmadığını, sürücülerin kurallara uyması olduğunu, trafik denetimlerinin okul servis sürücüleri üzerinde devam edeceğini, bu nedenle kurallara uyulması, fazla yolcu almamaları, hız yapmamaları, sürücüler ve öğrencilerin emniyet kemeri takmalarını önemle istiyor ve takip ediyoruz" dedi.

Erfiliz son olarak, "Lütfen Trafik Kurallarına Uyarak Uymayanları Uyaralım" cümleleri ile tamamladı. Öğrenci servis sürücüleri toplantısı trafik kurallarının hatırlatıldığı slayt sunumu ile sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenci Servisleri Sürücülerine Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement