Öğrenci ve Velilerden Kaymakam Sonel'e Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Öğrenci ve Velilerden Kaymakam Sonel'e Teşekkür

Öğrenci ve Velilerden Kaymakam Sonel\'e Teşekkür

Konya’nın Seydişehir ilçesinde YGS sınavına giren öğrenciler velileriyle birlikte, YGS sınavının ilçede yapılması hususunda vermiş olduğu çabadan dolayı Kaymakam Tuncay Sonel’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

07.04.2014 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Seydişehir ilçesinde YGS sınavına giren öğrenciler velileriyle birlikte, YGS sınavının ilçede yapılması hususunda vermiş olduğu çabadan dolayı Kaymakam Tuncay Sonel'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Taraşcı kasabasından Hacer Işılak ile öğrenci Fatih Samet Olcay, önceki yıllarda sınavdan bir gün önce ya da sınavın yapılacağı günün erken saatlerinde yola düştüklerini, zorluk çektiklerini aynı zamanda masraf da yaptıklarını söyleyerek, sınavın Seydişehir'de yapılmasının çok güzel bir uygulama olduğunu belirtti.

Kaymakam Sonel de, Seydişehir ve komşu ilçelerden 3 bin 265 adayın ilçemizde sınava girdiğini, huzur ortamı içerisinde sınavın gerçekleştirildiğini bunun da memnuniyet verici olduğunu belirterek, sınav koordinatörü Hüseyin Arıkan'a, milli eğitim, emniyet ve jandarma personeline teşekkür etti. Ayrıca sınav süresince çocukların konsantrasyonunu bozacak gürültü, klakson, konvoy gibi durumların olmadığı için de Seydişehir halkına teşekkür etti. Kaymakam Sonel, "Seydişehir' in sınav koordinasyon merkezi yapılması aşamasında başta ÖSYM Başkanlığına, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğüne, Milletvekilimiz Harun Tüfekçi Beye ve tüm emeği geçenlere yöremiz adına teşekkür eder şükranlarımızı sunarız" dedi.

9 Eylül 2013'te Seydişehir'de sınav koordinasyon merkezi kurulması için Seydişehir Kaymakamlığınca ilk yazışma yapılmış, 9 Ekim 2013 tarihinde talep değerlendirilmeye alınırken, 1 Kasım 2013 tarihinde ise Seydişehir Sınav Koordinasyon Merkezi kurulması onaylanarak Doç. Dr. Hüseyin Arıkan ilçe sınav koordinatörü olarak ataması yapılmıştı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenci ve Velilerden Kaymakam Sonel'e Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement