Öğrenciler 23 Nisan İçin Başkanlık Koltuğunda - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler 23 Nisan İçin Başkanlık Koltuğunda

Öğrenciler 23 Nisan İçin Başkanlık Koltuğunda

Demirci Atatürk İlköğretim Okulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Belediye Başkanı Zafer Mergen’i makamında ziyaret etti.

22.04.2014 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirci Atatürk İlköğretim Okulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Belediye Başkanı Zafer Mergen'i makamında ziyaret etti.

Yedinci sınıf öğrencilerinden Hilal Akiş Başkan Mergen'in koltuğuna oturmaktan korktuğunu ve heyecanlandığını söyledi. Başkan Mergen de Atatürk İlköğretim Okulu'na çıkan yolun ve bankalardan korktuğunu ama hiç yılmadan çalışarak bu günlere geldiğini söyledi. Başkan Mergen, "Eğer hedefin varsa o hedefe ulaşmanın tek yolu inanmak ve çok çalışmaktan geçiyor" dedi. Hilal Akiş Başkan Mergen'e Borlu için çalışmaların neler olduğunu sordu. Başkan Mergen, Borlu Belediye binasının Köprübaşı MYO verilip yeni bölümü Borlu'da açmak istediklerini söyledi. Bunun yanı sıra Yumuklar'da okuyan öğrencileri Borlu'daki okullar getirip Borlu'yu canlandıracaklarını sözlerine ekledi.

Başkan Mergen sosyal faaliyetlere önem vereceklerini bu geçen dönemde istenilen boyutta gerçekleşmediğini ama bu dönemde bu faaliyetlere önem vereceklerini söyledi. Bu yıl yapılması planlanan 19 Mayıs Çilek Festivalini Borlu'da yapacaklarını söyledi. Öğrenciler hatıra fotoğrafı çekildikten sonra belediyeden ayrıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler 23 Nisan İçin Başkanlık Koltuğunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement