Öğrenciler AB'yi Öğreniyor" Projesi Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler AB'yi Öğreniyor" Projesi Ödül Töreni Yapıldı

Öğrenciler AB\'yi Öğreniyor" Projesi Ödül Töreni Yapıldı

“Öğrenciler AB’yi Öğreniyor” projesi kapsamında çeşitli kategorilerde yapılan yarışmalarda Kilis’te dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz tarafından verildi.

28.06.2016 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Öğrenciler AB'yi Öğreniyor" projesi kapsamında çeşitli kategorilerde yapılan yarışmalarda Kilis'te dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz tarafından verildi.

Türkiye Cumhuriyeti ile Avrupa Birliğinin mali işbirliği kapsamında 2011 yılı IPA-I programından finanse edilen ve Milli Eğitim Bakanlığının faydalanıcısı olduğu, kısa adı ile "Öğrenciler AB'yi Öğreniyor Projesi" 25 Aralık 2014 tarihinde Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü sorumluluğunda uygulanmaya başlandı. Proje kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen kısa öykü, resim ve slogan dallarında yapılan yarışmalarda ilimizde dereceye giren öğrencilere ödülleri İl Müdürü Ahmet Alagöz tarafından verildi. Gerçekleştirilen ödül törenine Alagöz, dereceye giren öğrenciler, öğrencilerin aileleri, dereceye giren öğrencilerin okul müdürleri ve müdürlüğün AR-GE birimi katıldı. Yarışmada birinci olan öğrenciler dizüstü bilgisayar ve altın madalya, ikinci olan öğrenciler bisiklet ve gümüş madalya ve üçüncü olan öğrenciler ise satranç takımı ve bronz madalya almaya hak kazandılar. Ayrıca dereceye giren öğrencilerin okullarına duvar saati hediye edildi. Alagöz, Kilis'i Ankara'da temsil eden öğrencilere başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Proje, özellikle ortaokul ve lise öğrencilerinin AB konusundaki farkındalıkları etkin eğitsel tedbirler yolu ile artırılması amaçlanıyor. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler AB'yi Öğreniyor' Projesi Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement