Öğrenciler Ağrılı Küçük Kardeşlerini Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Ağrılı Küçük Kardeşlerini Unutmadı

Öğrenciler Ağrılı Küçük Kardeşlerini Unutmadı

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Düzce Meslek Yüksekokulu, Gelecek İçin Eğitim Topluluğu öğrencileri ve Akçakocalı hayırseverler, sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde Ağrı’da eğitim gören ilköğretim öğrencilerinin kırtasiye malzemeleri ihtiyacına katkı sağladı.

05.05.2016 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Düzce Meslek Yüksekokulu, Gelecek İçin Eğitim Topluluğu öğrencileri ve Akçakocalı hayırseverler, sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde Ağrı'da eğitim gören ilköğretim öğrencilerinin kırtasiye malzemeleri ihtiyacına katkı sağladı.

Mart ayı içerisinde Düzce'den Ağrı'ya gönderilen çok sayıda hikaye, roman, dergi gibi birçok kitap ve kırtasiye malzemesinden oluşan hediyeleri, Ağrı Patnos Molla İbrahim İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere Ağrı'da görevli askerlerimiz tarafından dağıtıldı. Askerlerimizin verdiği kitap ve dergileri teslim alan küçük kardeşlerimiz büyük bir sevinç yaşadı. Zor koşullarda eğitim-öğretimlerini sürdürmeye çalışan öğrenciler, hediye kitaplarını havaya kaldırarak çok güzel bir mutluluk tablosu sergiledi.

Ağrı Patnos Molla İbrahim İlkokulu yönetimi, çocukların yüzünde gülümsemeyi sağlayan herkese desteklerinden ötürü teşekkür etti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Ağrılı Küçük Kardeşlerini Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement